PHP

Blog

Új ügyfél a láthatáron

Programozóként dolgozom, és ezáltal elmondhatom, hogy rengeteg különféle ügyféllel találkozok munkám során. Szerencsére egyik sem volt még idáig nehéz eset, pedig mindenki jól tudja, milyen az, amikor egy kevésbé kedves és együttműködő ügyféllel kell együtt dolgoznia.

Szeretem a munkámat, sokan unalmasnak tartják vagy tarthatják a programozást és a különböző IT-s munkákat, azonban ez nem így van. Mindig van benne valami izgalmas, egy kihívás, egy feladat, ami lehet, hogy néha az átlagosnál több gondolkodást és ügyességet kíván. De ez benne a jó.

Így találkoztam nemrég egy fiatal, a harmincas évei közepén járó férfival, aki elhatározta, hogy céget szeretne alapítani a testvérével közösen. Kitaláltak egy nagyon jó businesst, és arra szeretnének építeni egy vállalkozást. Az egészet nagyon jól kitalálták, én is úgy éreztem, hogy ebben van ráció, ennek van jövője, ez be fog válni. Nagyon lelkesek voltak és ez a lelkesedés rám is áttapadt, ahogy meséltek a céljaikról, terveikről.

A dolgok beindításához azonban szükségük van egy programozóra is, aki segít a hasonló feladatokban nekik. Úgyhogy elvállaltam a munkát. Mesélték, hogy találtak egy céget, ami cégalapítással foglalkozik, és az ő segítségüket kérték, úgyhogy már eléggé folyamatban van az ügy. Aztán meg is mutatták ezt a céget nekem a neten.

Kft alapítás INGYEN székhelyszolgáltatás | topcegalapitas.eu – ezen a weboldalon minden információt megtalálni a témáról, nem csodálom, hogy a srácok egyből el is döntötték, hogy felveszik ezzel a céggel a kapcsolatot, hiszen látszik, hogy értenek a dolgukhoz. Ráadásul már több, mint 14.000 ügyfelük volt már, ez a szám azért elég nagy.

A cégalapításon kívül foglalkoznak még székhelyszolgáltatással és cégmódosítással is. Vannak különböző csomagok az oldalon, amik közül választani lehet, és mindegyiknél külön-külön részletezve van, hogy mit tartalmaznak.

Az oldal alján még egy GYIK részt is találtam, ha már ott jártam, gondoltam, gyorsan átfutom azt is, legalább erről is lesz egy kis fogalmam.

Kíváncsian várom, hogy fognak majd haladni a srácok, aztán ha indulhat a dolog, akkor elindul a közös munka is.

[Top]