PHP

Blog

Egy programozó mindig talál jó dolgokat a neten

A legjobb barátom programozó. Ebből kifolyólag szinte állandóan a gép előtt ül. Nincs ezzel baja, nagyon szereti, amit csinál, és kifejezetten tehetséges benne, szuper megbízásokat kap.
Na de hát legyünk őszinték: van olyan, hogy az ember besokall a munkától. Neki is van ilyen, és mivel szó szerint kéznél van a számítógép, gyakran nézelődik a neten. Így jött vele szembe a múltkor a következő hirdetés: Csodálatos szállások Siófokon, mindössze percekre a Balaton parttól!

Elsőre erősen úgy tűnt, mint egy elcsépelt marketing szöveg, de mivel épp a hétvégén beszéltünk róla, hogy jó lenne egy nyaralást idén is összehozni a haverokkal, így hát csak megnézte.
Valter kellemesen csalódott a https://siofokszallas.info/ oldalában, és még aznap összehívta a csapatot, hogy megnézzük mi is, és eldöntsük, hogyan tovább.

A https://siofokszallas.info/ nem egy átlagos szállásfoglaló portál. Inkább szállásközvetítőnek mondanám, talán az helyesebb. Azzal foglalkoznak, hogy adott csoportoknak, pároknak keresnek szállást, akár az utolsó pillanatban is. Ez nekünk pont kapóra jött, így elkezdtük nézegetni a lehetőségeket.

Rengeteg apartmanjuk van. Mind modern, szépen felszerelt. Akad köztük olyan is, ami pároknak ideálisabb, de bőven volt olyan is közte, ami viszont kifejezetten nagyobb társaságoknak lett kitalálva, mint amilyenek mi is vagyunk.
A szállások nagyon jó helyen voltak: a legmesszebbi is mindössze 250 méterre fekszik az Aranyparttól! Ez nem távolság.
Jártunk már úgy, hogy azt állították foglaláskor, hogy közel van a szálló a strandhoz, aztán ez a kevés 35 percnyi sétát jelentett… azt már inkább meg sem említem, hogy bolt se volt a közelben!
A https://siofokszallas.info/ apartmanjai nem csak a part közelsége miatt vannak jó helyen. A boltok és a városközpont is elérhető távolságban vannak.

Nem is haboztunk, fogtuk, és nekiláttunk a foglalásnak. Ezt sem a hagyományos módon kellett megtenni a last minute jellegnek köszönhetően.
Egy kapcsolatfelvételt űrlap kitöltése volt a feladat. Nem volt bonyolult. Kapcsolati infók, valamint az elképzelésünk jellemzése volt, amit meg kellett adni.

Hamarosan kerestek is minket. Nem tudtuk, mire számítsunk, de nagyon kedvesek voltak velünk. Látszott rajtuk, hogy cseppet sem újdonság nekik, hogy mi már rögtön, azon a hétvégén szeretnénk menni nyaralni.
Számukra ez mindennapos, így semmi rossz élmény nem ért minket: nem nevettek rajtunk, nem kaptunk rosszalló megjegyzést sem, miszerint hamarabb is eszünkbe juthatott volna.
Ők tökéletesen megértették, hogy vannak olyan élethelyzetek, olyan munkakörök, amikor nem tudjuk a nyaralást előre tervezni. Továbbá akadhat olyan szituáció is, amikor tőlünk független okból kell rövid időn belül szállást foglalni.
https://siofokszallas.info/ munkatársai pontosan ezekre a helyzetekre specializálódtak!

A foglalás rendkívül gördülékenyen ment. A srác hamar kerített nekünk egy apartmant, ami megfelelt az igényeinknek.
Külön öröm volt a SZÉP kártyás fizetési lehetőség is. Továbbá az összeg tárgyalásánál meglepetés ért minket: egyrészt a szállást is meglepően kedvező áron sikerült lefoglalni, továbbá más díjat nem kellett fizetnünk.
A Siófokszállás info munkatársai nem kértek plusz pénzt a közvetítésért. Elmondták, hogy náluk még akkor sem kellene külön fizetni, ha esetleg nem jött volna össze a foglalás.

Örömmel vettük tudomásul ezeket a tényeket, és izgatottan kezdtünk pakolni a balatoni nyaralásra.
A barátokkal pihenni mindig öröm, ha pedig várnak minket a csodálatos szállások Siófokon, mindössze percekre a Balaton parttól, akkor még inkább!

[Top]