PHP

Blog

Pék barátom új kedvence: Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer

A baráti társaságom nagyon vegyes, szinte ahányan vagyunk, annyiféle szakmát képviselünk. Én személy szerint programozóként dolgozok, de a legjobb barátom, Máté hivatásos pék. Egy aranyos kis pékségben dolgozik a 13. kerületben, és imádja a munkáját. A legutóbbi találkozásunkkor például elújságolta, hogy mennyivel könnyebb neki a munka, mióta a Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalról rendelt dagasztógépet használja.

Már egy ideje lobbizott a főnökénél, hogy szerezzenek be egy új dagasztógépet, mert amivel eddig dolgozott, az nem volt túl hatékony, és sokkal lassabban ment vele a munka. De hála az Rdealertől beszerzett gépnek, most már minden flottul megy. Máté mesélte, hogy a főnök először egy használt gépet szeretett volna innen megrendelni, de végül sikerült meggyőzni, hogy jobban megéri egy vadonatúj gépbe fektetni.

Az Rdealer az új gépekre ugyanis hosszabb garanciát kínál, 1 teljes évet a használt gépekre nyújtott 3 hónap helyett. Különben is, ha most megvesznek egy minőségi olasz gyártmányú dagasztó gépet, akkor még hosszú éveken keresztül tökéletesen fog működni, és egy jó darabig nem kell majd újat beszerezni. Ráadásul a kinézett 20 literes Resto Italia dagasztó éppen raktáron is volt, így gyorsan át is vehették azt. A cég Tapolcán rendelkezik bemutatóteremmel, ezért végül ide mentek el megnézni és megvenni az új gépet.

Bár én számítógépekkel foglalkozok, még engem is érdekel a konyhaművészet. Kíváncsiságból én is felnéztem az Rdealer oldalára, miután Máté elküldte a linkjét. Elképedtem, hogy mennyiféle vendéglátóipari gépet forgalmaznak. Azon meg még inkább, hogy ma már szinte minden konyhai folyamat gépiesíthető. Nagyon érdekes volt kicsit belelátni egy pékség vagy étterem működésébe az Rdealeren keresztül.

Dagasztógép | Dealer - Gastro & Ice Dealer

[Top]