PHP

Blog

Szem alatti táskák elleni krémet adtam ajándékba

Korábban párszor elméláztam azon, hogy lehetnék akár programozó is, de végül nem lettem, mert rájöttem – pontosabban ráébresztettek – arra, hogy ehhez kell egyfajta affinitás, egy erős érdeklődés és beállítottság. Na, ez nekem nincs meg, úgyhogy valóban nehéz lett volna, valószínűleg meg se tudtam volna tanulni. A sógorom és a párja viszont mindketten programozók. Volt, hogy nyaralásra is hozták magukkal a munkát, én pedig a nagy elhatározásaim közepette figyeltem, hogy mit csinálnak. És hát, azt kell mondanom, hogy nekem, így kívülállóként, nagyon úgy tűnt, hogy semmit nem csinálnak, csak véletlenszerűen ütögetik a billentyűzetet. Egy darabig próbálkoztam, de aztán fel is adtam a dolgot. A párja, Rita, viszont imádja csinálni. Ugyan egyre több nő is van a szakmában, de még mindig elég ritkaságnak számít. Egyébként természetesen, jól is keres, főleg úgy, hogy ahol ő dolgozik, kifejezetten női programozókat kerestek játékok fejlesztésére.

De mielőtt még bárki is irigykedne, rengeteget dolgozik, sokszor egész éjszakákon át, amit reggel már folytatni is kell. Ez pedig sajnos meg is látszik a szemein. Sokszor pirosak és száraznak is érzi, hiába használ szemcseppet. De van még más is: megjelentek a szem alatti táskák, amik ellen már több krémet és egyéb kencét is kipróbált, de sajnos mind eredménytelenül, vagy hát legalábbis elhanyagolható, érdemleges javulással nem jártak a próbálkozások. Szegény egyre jobban zavarta, mert sokszor már korrektorral sem tudta eltüntetni ezeket a táskákat, úgyhogy gondoltam, felkutatom a teljes internetet, és keresek neki egyet.

Egyébként, viszonylag rövid keresgélés után egy olyan szem alatti táskák elleni krém jött velem szembe, hogy csak na. Egy olasz kozmetikumokkal foglalkozó cégnek a készítményéről van szó, ami tartalmaz természetes anyagokat is. De ez egy magyar weboldal, pontosabban a magyarországi kizárólagos forgalmazónak a webshopja. Ez ugye azt jelenti, hogy sehol máshol nem lehet megvásárolni ezt a terméket országon belül csak ebből a webshopból.

Ez a szem alatti táskák elleni krém teljes áron 17.990 forintba kerül, viszont olyan keveset kell belőle használni, hogy egy teljes tubus 60 napra elegendő, mindennapi használattal számolva. Sajnos termékminta nincs belőle, viszont 30 napos pénzvisszafizetési garancia igen. Ez abban az esetben érvényesíthető, ha a tubus tartalmának háromnegyede még megvan, ami ugye a 60 nappal számolva azt jelenti, hogy körülbelül 2 hetes, normál használat után is vissza lehet küldeni. Ennyi idő alatt pedig bőven kiderül, hogy bevált-e számunkra a krém vagy sem.

Szóval nem is teketóriáztam sokat, rendeltem is egyet a sógorom barátnőjének ajándékba, hogy próbálja ki. A megrendelésnél már előre látható volt, hogy másnap kiszállításra is kerül a krém, aminek nagyon megörültem, mert azon a héten hétvégén születésnapra mentek és már előre aggódott, hogy hogyan fog kinézni. Viszont, csak akkor kerül kiszállításra már a megrendelés másnapján ez a kozmetikum, ha délután öt óráig leadjuk a rendelést. De én egyébként teljesen biztos voltam benne, hogy ha használja ezt a szem alatti táskákra való krémet, akkor csodásan fog kinézni. Ezt pedig onnan tudtam, hogy láttam videókat a weboldalon, ami mutatja, hogy pár perc alatt milyen látványos az azonnali hatása a krémnek.

Sőt, egy csomó ügyfélvéleményt is lehet olvasni, amik az értékeléseket és a beszámolókat tekintve abszolút hiteles. És hab a tortán, hogy minden egyes pozitív véleményt egy az egyben visszaigazolta a szem alatti táskákat eltüntető krém, már az első használat után. Azt pedig gondolom nem is kell mondanom, hogy azóta a neszesszerének elengedhetetlen darabja lett ez a krém.

[Top]