PHP

Blog

A számítógép korunk egyik legjobb találmánya

A címmel gondolom, senki nem vitatkozik, mert ha nem indul útjának a számítástechnika, akkor ma nem nyomkodnánk olyan nagy előszeretettel okos telefonunkat sem. A számítógépekkel kinyílt a világ és elindult a szabad információ áramlás. Jó, azért nagy szerepe van ebben az internetnek is, de ha nincs gép, ez a technológia sem fejlődött volna így ki.mobil tudakozó, mobil telefonszám kereső

Mi az, amit nem lehet a gépen csinálni?

Nincs olyan már. Egyszerűen bármihez foghat az ember a virtuális térben. Az alap csevegéstől kezdve, az online teniszig, a vásárláson át, fogadásig. Nem beszélve azokról a tartalmakról, amit egy hagyományos böngésző meg sem jelenít… Kitudja mi lelhető fel még az internet legmélyén. Valószínűleg nem is szabad ”egyszerű halandóként” az ilyen oldalakat meglátogatni, mert a rendőrség figyeli az illegális mozgolódást, ha rejtett azonosítóval böngészel. Szóval maradjunk csak szépen az internet felszínén, ne keresgéljünk veszélyes, vagy korhatáros tartalmak után, hanem inkább használjuk azokat a remek oldalakat, ahol hasznos szolgáltatásokat lehet igénybe venni!

Milyen hasznos szolgáltatások vannak?

Ahányan vagyunk, annyi félére gondolunk, ha hasznos szolgáltatásról van szó. Valakinek a ruha rendelés jut eszébe, valaki pedig élete társát keresi. Sokan viszont inkább csak alkalmi boldogságra vágynak, de vannak olyanok is, akik csak együtt akarnak kalandozni egy mesevilágban. Ne feledkezzünk meg azokról sem, akik ügyeiket szeretnék intézni, gyorsan és gördülékenyen, vagy egyszerűen csak valamit meg akarnak találni, mint mondjuk egy telefonszámot. Szerencsére erre is van mód, mert van mobil tudakozó, mobil telefonszám kereső az interneten. Nagy telefonszolgáltatók közt keresgélhet az ember, telefonszám, vagy akár név és cím alapján. Gondolom mindenki sejti, ha az egyik van meg akkor a másikat tudja lekérdezni és fordítva… Az oldal folyton folyvást csak bővül, ezért mindig egyre több tartalommal és információval várja a látogatóit!

Miért is jó ez a szolgáltatás?

Gondolj csak bele abba, ha egy nap akár többször is hív egy ismeretlen szám. Gondolom te is kivagy, ha nem tudom kihív, és miért. A kíváncsiságodat is csökkentheted, ha rákeresel a titokzatos számra, aki nem hagy nyugodni. Hisz a tudás hatalom, hát miért maradnál homályban!

Összegezve a mobil tudakozó egy frappáns ötlet és ezt is az internet emelte naggyá! Kezdetben telefonon is létezett ilyesmi, de pár éve lett igazán hatékony! A számítástechnika és a számítógépek tehát csak pozitív dolgokkal szolgálnak, az már más kérdés, hogy az ember negatívra is tudja őket használni. Jó és hasznos célra használjuk, napjaink legjobb ötleteit, mert a jó ötletekből csak jó ötletek származnak, ha a szándék is helyénvaló!

[Top]