PHP

Blog

Majdnem programozó lettem

Sokáig érdekelt a programozás, mert elég jól mozgok a számok és a matematika világában, és azt mondják, hogy az nem árt ahhoz, ha valaki igazán jó programozóvá szeretne válni.

Igazság szerint sosem voltam rossz a programozásban, akár elméletről, akár gyakorlatról legyen szó, de valahogy mégis azt éreztem, hogy ez valahogy nem az én pályám.

A programozásba azért még így is beletettem öt évet a tanulással a munkával együtt, de utána már úgy éreztem elég volt. Rájöttem, hogy sokkal jobban érdekel a weboldalak designja, és inkább elkezdtem azzal foglalkozni, amit a mai napig nem bántam meg.

Ettől függetlenül érdemes volt a programozást tanulnom olyan sokáig, mert adott egy olyan látásmódot, aminek az élet sok területén hasznát tudom venni.

Tudjátok miért jó weblap készítőnek lenni? Mert azonnal átlátom, ha egy vállalkozás kellő figyelmet szentel-e az internetes platformjára. Márpedig, ha valaki hanyagolja a weblapját, az nem sok jót mond el róla, én jobb elkerülni. Legalábbis én így gondolom.

fotó nyomtatás

Az általam legjobbra értékelt weboldal egyértelműen a sooters.hu. Nem csak a weblapjukat osztályoznám csillagos ötösre, de a cég szolgáltatásának a színvonalát is.

De kezdjük most az elektronikus platformjuk értékelésével. Ha röviden kéne fogalmaznom, akkor valahogy így tenném: szép, sallangmentes, átlátható. Ezek egy tökéletes internetes felületnek az ismérvei. Látszik, hogy ezzel a weboldallal profik foglalkoznak.

De szeretnék beszélni egy kicsit arról a csapatról is, akik a weboldal mögött vannak.

Több mindennel is foglalkoznak, de én a fotó nyomtatás szolgáltatásukat szoktam rendszeresen igénybe venni, mert egész egyszerűen csak makulátlan munkát tudnak kiadni a kezeik közül.

A laksásom falain már több általuk készített kép is megtalálható, és a jövőben továbbra is tervezek rendelni tőlük, és ennek maximum csak a helyhiány szabhat gátat.

Érdekel Titeket, hogy mik a lehetőségek a fotó nyomtatás tekintetében?

Nos, van egy pár opció.

Az én személyes kedvencem a fotómozaik, ami az egyik legkülönlegesebb dolog, amit valaha is láttam egy falon.

A lényege az, hogy több kisebb kép egy közös nagyot alkot! A kisméretű képek önállóan is ábrázolnak valamit, de ha az egészet távolról nézzük, akkor egy nagyobb ábra rajzolódik ki. Ez még így leírva is elég izgalmasnak hangzik, nem ?

Nekem két ilyen is van már a lakásomban, és bátran kimerem jelenteni, hogy ezek a legszebb díszleteim.

Hihetetlen profi és aprólékos tervezés és kivitelezés jellemzi a mozaikképeimet, és mikor valamilyen vendég van nálam, mindig rájuk csodálkoznak!

A dolgom meglehetősen egyszerű volt, hisz csak annyit kellett tennem, hogy feltöltöm a képeket a szerkesztő segítségével. A munka további részét már a szolgáltató végzi. Az egyik fotómozaikom több mint 350 darab képet tartalmaz, a másik pedig “csak” 200-at.

Egyszerűen imádom őket nézegetni, és soha nem fogok rájuk unni, az tuti!

Ha úgy érzed, hogy hiányzik valami a lakásodból, és ráférne valami díszlet, akkor ezekkel képtelenség mellé lőni! De ha valakinek egy kedves és szép ajándékot szeretnél vásárolni, akkor ez a termék szintén egy ideális választás, mert nem tudom elképzelni, hogy lenne valaki, akinek ne tetszene.

Ha fotó nyomtatásra van szükséged, akkor ne is keress tovább, és irány a sooters.hu weboldala, ahol a fotómozaikokon kívül még számos más szuper lehetőséget fedezhetsz fel!

[Top]