PHP

Blog

Nem egyszerű a programozó élet, de illóolajokkal kellemesebbé tehető

A legjobb barátnőm programtervező informatikusnak tanul. Mindig, amikor találkozunk, elmeséli, hogy éppen milyen feladatai voltak az egyetemen, éppen milyen kódot kellett megírnia, és hogy mennyi mindent kell tanulniuk. Minden tiszteletem az övé, mivel még az ő iskolai feladatait hallgatva is már megfájdul a fejem, ha nekem kellene ugyanezt csinálnom, biztosan elvesznék a sok szám között. Ő is elég sokat stresszel miatta, mert az egyetem mellett még dolgozik is, így nem sok szabadideje marad.

Mivel tudom, hogy a hektikus életvitele mellett is próbál figyelni az egészségére, úgy döntöttem a születésnapján egy egészséges stressz oldó szettel lepem meg. Beszereztem neki egy párologtatót, és összeállítottam egy 100% tisztaságú illóolajokból álló csomagot. Igyekeztem többféle hatású illóolajat is kiválasztani, amikkel ha olyan kedve van, könnyebben lelazíthat, mint például a stressz oldó levendulaolajjal, vagy ánizsolajjal, esetleg kubeba olajjal, vagy arra az esetre, ha éppen egy kis energiára lenne szüksége, élénkítő hatású borsmenta olajjal, és a koncentrációt segítő citromfű olajjal kísérletezhet. Ha pedig már végleg tele a feje aznapra információval, egy kis rózsafa illóolaj segítségével enyhítheti a feladatok okozta fejfájását.

illóolaj

Az illóolajok többféle kiszerelésben is elérhetőek, választhatunk 10, 50, és 100 ml-es kiszerelések közül. Én mindegyikből az 50 ml-es kiszerelést választottam, hogy ki tudja őket élvezni. De nem csak széles választék érhető el a webshopon, hanem számtalan alkalmazási mód és recept is fel van tüntetve az illóolajok adatlapján egyenként is. Nem tartom kizártnak, hogy két kód megírása között a barátnőm elkészíti a saját rózsafa olajas testápolóját lazításként.  Egy kis pihenés és egészséges kényeztetés után biztosan nagyobb kedvvel és lendülettel ül vissza dolgozni a számítógépe elé. Kíváncsian várom majd a beszámolóját arról, hogy melyik illóolaj miként hatott rá.

[Top]