PHP

Blog

Így vásárol egy műszaki beállítottságú

Mindig is utáltam vásárolni. Fárasztó sorban állni a próbafülkénél, mászkálni egy csomót mire megtalálom amit keresek, és utána még a kasszánál is várakozni, hogy kifizethessek egy vagyont valami szemétre. Egyébként igényes a megjelenésem, de ha valami kell, inkább a neten veszem célirányosan. A barátnőmet idegesíti, hogy egyáltalán nem foglalkoztat engem ez a téma, de nem látom értelmét, hogy ezzel töltsem az időm, ahelyett, hogy programozok. A programozásnak legalább haszna is van, pénzt termel, nem pénzt visz.

Nyilván, mint az összes trendet, most a secondhand vásárlást is meg kellett lovagolnia, de ennek egyébként örülök, mert olcsóbb és talán valamelyest környezet barátabb is. Plusz a turkálók nem tűntek zsúfolt helynek soha, egészen addig, amíg be nem mentünk egybe egy pár hónapja. Ott eldöntöttem, hogy én ezt soha többet, maradok a online vásárlásnál, ha kell valami.

Találtam egy oldalt, ami tökéletes!

Gondoltam, biztos megjelent néhány turkáló az online térben is már, és igazam is lett! Az oldalon, amit találtam, vagyis a drasspack.hu-n, használt ruhákat lehet kapni széles választékban. És a szokásossal ellentétben, nem csak nők számára nagy a repertoár, hanem itt végre férfiruhák is vannak szép számban. Ezek mind jó minőségű és olcsó ruhák.

A minőség egyébként nagyon fontos számomra, így külön örültem, hogy ezen az oldalon van egy olyan szűrő, aminek segítségével beállíthatom, milyen anyagú, és milyen állapotú ruhát szeretnék. Vannak olyanok is, amik zsír új állapotban vannak, és még strapabíróbbnak is tűnnek, mint azok, amiket eddig máshonnan rendeltem.

Szerencsére a barátnőmnek is tetszik az oldal, ő is rendelt már pár dolgot, és láss csodát, fele annyi pénzért mint korábban tett máshonnan. Bár eleinte nem akarta beadni a derekát, mert hogy ő szereti felpróbálni mielőtt megvesz valamit, de sikerült meggyőznöm. Ez azért sikerült, egyrészt mert jól érvelek, másrészt pedig mert van az oldalon egy külön rész, ahol a méretekkel kapcsolatosan írnak: hogy mérik őket stb. Minden ruhát egyenként lemértek, ugyanazon módszer alapján, így nem érhet meglepetés. Ezen felül van pénz visszafizetési garancia is, szóval ha valami esetleg mégsem jó, azt vissza tudjuk küldeni és a visszakapott pénzből vehet másikat. Macerásnak hangzik, de esküszöm még mindig kevesebb időt és energiát vesz el, mintha a boltokat járná.

Eddig akárhányszor néztük amúgy, mindig volt valamilyen akció, ami őt motiválja, és én is szívesebben veszek olcsó ruhákat, szóval mindkettőnknek jó. Felvetettem, hogy így nézhetünk együtt ruhákat, mert így mégis csak közösen vásárolunk, nézelődünk, de nem megy el vele annyi idő és lesz is eredménye, így nem érzem feleslegesnek.

Minden szempontból praktikus

A szállítás is teljesen okés, kérhetjük csomagpontra vagy házhoz is a dolgokat, és viszonylag gyorsan ki is hozzák. Sosem sérült még a termék, és mindig azt is kaptuk, amit vártunk. Van lehetőség utánvételes fizetésre is, ami megint csak tök jó, és innen még nekem is élvezetes a vásárlás. Szerintem férfiaknak máshol nem nagyon vannak ilyen nagy arányban jó minőségű és olcsó ruhák.

Előző héten rendeltem a barátnőmnek ajándékba egy ruhacsomagot, és nagyon örült neki. Sokkal szívesebben rendelek neki is innen ruhát, mint máshonnan. Praktikus, kényelmes és abszolút megérős ajánlat. Nem utolsó sorban pedig, teszünk egy kicsit a Föld megóvásának érdekében is!

[Top]