PHP

Blog

Minden az internetre költözött? Mindent online csinálunk?

Amit fontos, azt úgy, igen. Amit gyorsan és praktikusan kell intézni, mert nem az érzületeinkről és szeszélyeinkről szól, hanem a mondjuk a jövedelmezőségről, vagy simán csak a munkánk jól szervezhetőségéről, azt érdemes informatikai háttérrel megtámogatni manapság. Ezért programoztatnak nagyon különböző cégek is jól használható saját felületet a belső munkához, vagy az olyan nagy kereskedések, mint a Hunnia Kristály így segítik a beszerzést. Mert nekik profi partnereik is vannak, akik maguk is szolgáltatók többnyire, nem csak kényelmesen válogatni szeretnének, hanem gyorsan beszerezni, nagy mennyiségben. Kell az azonnal, könnyen leadható rendelés lehetősége a www.hunniakristaly.hu-n.

Ismerem őket már egy ideje, sok dolgot szerzünk be mi is, saját vendéglátó egységeinkbe tőlük. Egy büfé franchise egyes egységeinek üzemeltetésében veszünk részt, és ezekbe pont úgy vannak hasznos, olcsó, de minőségi cuccaik, akárcsak a nagyobb éttermek számára drágább és nívósabb dolgaik. A hunniakristaly.hu webshopjára támaszkodhat mindenki, aki profin akar csinálni valamit a vendéglátásban és vendégkiszolgálásban. Azt írják, a szűk időbeosztással rendelkező partnerek, nyitvatartási idő figyelembevétele nélkül tudnak náluk bármit beszerezni így, hogy már webes főfelületre költöztek ők is. És hatékonyabban megy ennek köszönhetően a vásárlás. Mindezt megfejelik még a gyors kiszállítással – ez a másik novum a kereskedelemben, hogy kézhez kapjuk a termékeinket. Így megy ez náluk is, megintcsak régóta. Mert ma már az igazán nagy, raktárakból, óriási készleteikből a vevőket kiszolgálók is meg tudják oldani, hogy bárkinek szolgáltathassanak, nem csak azoknak, akik helyben tudnak vásárolni.

Ők, tudomásom szerinte eleve több dologban úttörők, ezért is jó példálózni velük. Komoly külföldi kereskedő partnerekkel tartanak fenn szoros kapcsolatot olyan régóta, amiből érthető, miért lehet őket kiemelni ezen a területen, Magyarországon. Ekkora múlttal, ilyen referenciákkal rendelkezvén… A webáruház termékeinek jelentős része mindig van készleten. Ahol azt írják “rendelhető”, azoknál eltérő lehet a szállítási idő ugyanakkor – erre felhívják a figyelmet.

Vannak kifejezett erősségeik a kínálatuk általánosan minőségi jellemzőin is felül emelkedve. Egyes, éttermeknek szánt étkészleteket, üvegeszközöket van, hogy Svájcból, van, hogy Olaszországból hozatnak. Rozsdamentes dupla falu badellákkal és thermo ládákkal is ellátják például az ételkiszállítókat. Fel vannak készülve az ún. “vendéggel nem érintkező eszközök” terén is a teljes igénykielégítésre. A svájci vonalra visszatérve: gn edények – szintén a rozsdamentes, magas igényszint kielégítésére. A Gastro Norm ( GN ) egy, a nagyobb volumenű étkeztetést könnyebbé tevő szabványként jött létre. Legyen itt szó szállodai ellátásról vagy közétkeztetésről. Vannak alap gn edények, csúszó füles változatúak, kihajtható füles edények – biztos látott már mindenki ilyeneket, aki járt már az említett helyek valamelyikén és volt alkalma kicsit “belátni” a konyhába. A GN-vonalon továbbá kereshetünk perforált edényeket és élelmiszerbarát polipropilénból, törhetetlen polikarbonátből, melaminból és fehér és színes porcelánból készülteket.

Az internet kora ezt is elhozta – legyen bárhol helyileg az éttermünk, pizzériánk, panziónk, büfénk, vagy bármi hasonlónk, hozathatunk az egyébként Debrecenben és Budapesten jelenlévő Hunnia raktáraiból bármit. És ők gyorsan, hiánytalanul teljesítik a rendelést, amit óriási választék alapján állítottunk náluk össze. Mindennek fel kell gyorsulnia, mert ma már ilyen nagy a verseny. Nekünk is kissé kevésbé frekventáltabb helyen vannak ugyan a büfés bódéink, de még így is van bőven konkurenciák. A Hunnia webshopja segít, hogy versenyképesek maradjunk, és a válság legrosszabb szakaszában sem szálltak el az áraik. Nekünk legalábbis mindig ideálisnak tűnik minden paraméter, aminek alapján őket választottuk végig. És nem is szükséges másban gondolkodnunk. Ők az egyik legjobbak! A webshopjuk informatikai szempontból is korszerű és sosem volt még gond a rendeléssel.

[Top]