PHP

Blog

Innen rendelünk olcsó cuccokat az irodába

Egy programozó élete nem könnyű. Gépektől függünk, és a gépek bizony gyakran meghibásodnak, vagy ha nincs is életbe vágó probléma, valami mindig lassítja a munkánkat.

Így volt ez az elmúlt pár hónapban is az irodában. Sok gép nem vezetékes internetet használ, hanem wi-fi hálózatot, ami azonban gyakran lassú lehet, főleg, amikor minden dolgozó bent van.

Erre talált megoldást Norbi, az egyik kollégám. Otthon hasonló problémával küzdött, amire a sok home office ébresztette rá az elmúlt időszakban. Elviselhetetlenül lassú volt a wi-fi, ezért rendelt egy jelerősítőt az 50százalék com oldalról.

Szégyen vagy sem, programozóként én még sosem hallottam erről, de Norbinak nagyon bevált.

Néhány órányi gondolkodás után feldobtam neki, hogy vegyünk egyet az irodába is. Erre ott volt az egész ebédszünetünk, amit szívesen feláldoztunk a probléma megoldása érdekében.

Fel is kerestük az 50százalék com-ot, és megkerestük a jelerősítőket. Több lehetőség is volt az oldal kínálatában, de Norbinak olyan jó véleményei voltak az egyikről, hogy azonnal arra kattintottunk. További töprengés nélkül kosárba tettük a terméket, és megrendeltük.

Azt hittem, túl is vagyunk a vásárláson és online pénzköltésen, de tévedtem. Egész délután ott motoszkált a fejemben, hogy miért nem hallottam én eddig erről a webshopról. Így első ránézésre nagyon szimpatikus volt az 50százalék com felülete, ráadásul rengeteg termék volt az oldalon, nagyon jó áron, híven a bolt nevéhez, akciósan.

50százalék com

Kicsit jobban utánuk néztem, és kutakodtam az oldalon. Amikor beléptem a saját gépemről, azonnal kaptam egy lehetőséget, hogy feliratkozzak a hírlevélre, cserébe 5% kedvezményért. Hát persze, hogy megtettem!

Később elolvastam a rólunk fület is az oldalon, ami nagyon szimpatikus információkat írt. A webshop kínálata folyamatosan megújul, és kiváló ár-érték arányt ígérnek, amit tapasztaltam is, amikor szétnéztem a termékek között. Az esetlegesen felmerülő problémákat a saját szervízükben orvosolják, ami gyors megoldást eredményez, és ugyanilyen gyorsasággal válaszolnak a kérdéseinkre az ügyfélszolgálaton. Ráadásul 2019-ben a vásárlók értékelései alapján elnyerték a “Megbízható Bolt” minősítést is, ami megnyugtató a leendő ügyfelek számára, így nekem is. A vásárlói elégedettséget egyébként nem csak ez tükrözi, hanem az oldal alján található vélemények blokk is, ahol nagyon sok boldog ügyfél írja le a jó élményeit.

Már nekem is vannak nagyon jó élményeim az 50százalék com oldalról. Többször is rendeltem már tőlük, amióta Norbi mesét róla, és egyszer sem csalódtam!

[Top]