PHP

Blog

Már nem csak a programozáshoz értek!

Már nagyjából tíz éves koromban biztos voltam benne, hogy programozó szeretnék lenni. Az igazság az, hogy akkor semmi más nem érdekelt igazán, még az autók sem, pedig a fiúknak azok általában érdekesek.

Egyáltalán nem bántam meg, hogy a fiatal éveimet az informatikának szenteltem, mert egy elég jó karrier áll előttem ennek köszönhetően. Ez a szakma nem csak izgalmas, de pénzkeresési lehetőségnek sem utolsó. De idősebb fejjel azért már van bennem egy kis hiányérzet.

Fél éve töltöttem be a harmincadik életévemet, és elérkezettnek láttam az időt, hogy végre megszerezzem a jogosítványomat, mert hirtelen azt éreztem, hogy szeretnék autót vezetni!

Sikerült találnom egy szuper weboldalt, aminek itt hagyom nektek a címét, hátha Titeket is érdekel: https://www.fordulatjogositvany.hu/.

Itt minden úgy van kitalálva, hogy vezesse a látogatók kezét, és megtudjon mindent, ami egy sikeres vizsga letételéhez szükséges.

Az elméleti tanfolyamukat online és személyesen is ellehet végezni. Én kényelmes típus vagyok, de inkább az utóbbi lehetőséget választottam, hogy tudjak személyesen is kérdezni. Ennek ellenére a távoktatásukról is kifejezetten jókat hallottam.

A https://www.fordulatjogositvany.hu/ egy felkészült, profi és lelkiismeretes oktató csapat, melynek az a célja, hogy a tanulás és a vizsga is egy kellemes emlék maradjon mindenki számára.

Én egy picit tartottam az autóvezetéstől, de nekik köszönhetően egy komoly magabiztosságra tettem szert. Az a durva, hogy az összes vizsgámon átmentem elsőre! A pontszámaim is bőven meghaladták az átlagot, ami azért nem semmi, tekintve, hogy mostanáig semmit nem tudtam a vezetésről és az autókról.

Ja, azt még nem is mondtam, hogy itt még elektromos autóval is lehet tanulni!

[Top]