PHP

Blog

A Biocity még programozói szemmel is kiváló

Nemrég futottam bele egy webáruházba, amikor webáruházakkal kapcsolatban állítottam össze egy oktató anyagot. Ekkor találtam meg A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online webáruházat, ami azon túl, hogy tele van rengeteg reform élelmiszerrel, diabetikus, gluténmentes, paleo vegán ételekkel, rengeteg termékkel, ami a sütéshez kell, cukrokkal, édesítőszerekkel, sokfajta liszttel, olajjal, rizzsel, gabonafélével, tésztákkal, és a reformkonyhához különböző alapporokkal, lekvárokkal, zselésítőkkel és még számtalan termékkel, ami a reformkonyhához elengedhetetlen, ami leginkább megfogta a tekintetemet, az az, hogy milyen jól össze van rakva az egész weboldal. Annak ellenére, hogy a webáruház tele van képekkel, nagyon gyorsan betöltődik, a menüpontok könnyen és gyorsan elérhetőek, a kereső is nagyon jól működik az oldalon, a honlap nincs tele semmilyen felesleges funkcióval, minden teljesen egyértelmű és rendkívül felhasználóbarát. Biztos, hogy elő fogom venni ezt a weboldalt és a tanórákon be fogom mutatni a diákoknak. Nagyon jó példa arra, hogy hogyan kell kinéznie egy webáruháznak.

A kellemes elrendezés és a színek mellett azonnal szemet szúrnak, nagyon fontos információk, mint például, hogy a cég már tíz éve a piacon van, és van egy szakmai csapatuk, akiktől bármikor lehet kérdezni. A termékekre 30 napos garanciát vállalnak, vagyis 30 napon belül vissza lehet küldeni nekik. Ingyenes szállítást is biztosítanak különböző értékhatárokon túl, valamint az oldalon biztonságos fizetést biztosítanak az online adatok védelme érdekében.

Miközben a webáruház működését vizsgáltam, szemet szúrt, hogy itt kapható olyan gluténmentes termékeket készítő márka, amit már régóta nem talált Kitti, így az elemzés mellett bedobtam néhány terméket a kosárba. Egyébként ez a folyamat is gördülékeny, nem akad el sehol, nem fagy le az oldal, szépen végig vezet a rendelési folyamaton bármilyen probléma nélkül.

Ha te is szeretnél egy nagyon jó példát megnézni a tökéletes webáruházra, akkor vesd rá magad A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online oldalára. Tanulmányként sem rossz, de ha beleveted magadat a kínálatba, akkor azt is fogod látni, hogy több ezer termék érhető el náluk, és az ár is teljesen korrekt. Ha már ár, úgy láttam, elég gyakran vannak különféle akciók is az oldalon, ehhez még külön értesítőt is készítettek, amire egy kattintással könnyedén fel lehet iratkozni.

[Top]