PHP

Blog

Egy izgalmasnak ígérkező programozó tanfolyam és ami mögötte van

A férjem mindig is meg akarta tanulni a programozást. Autodidakta módon többször is nekivágott a programozással kapcsolatos ismeretek elsajátításának, messzire azonban sosem jutott. Így megleptem őt egy programozó tanfolyammal, amely alap szintű tudás elsajátítását teszi lehetővé. Nagyon örült és bele is csapott az online kurzusba.

Azzal azonban nem számolt, hogy egy számára eddig ismeretlen oldal kerül majd a látókörébe. Annyira meglepődött a tartalmán, hogy rögtön odahívott a számítógéphez, hogy nézzem meg, mivel is foglalkozik a webhely. A plasztika.info.hu/mutetek/mellnagyobbitas-implantatummal/ pontosan azokkal a tartalmakkal van feltöltve, ami a címéből is kitűnik. Tehát mindennel, ami plasztikai műtétekkel kapcsolatos.

A mellnagyobbítás különösen nagy népszerűségnek örvend, nem véletlenül. Hiszen mindenki azt szeretné, ha formás mellei lennének neki vagy a barátnőjének. Ma már rengeteg módon végeznek ilyen műtéteket és számos lehetőség is van rá. A plasztika.info.hu/mutetek/mellnagyobbitas-implantatummal/ oldal szerint az implantátumokat különböző módokon lehet a mellbe ültetni. Nagyrészt a mell alatti redőkbe operálják, ritkábban azonban a bimbóudvar szélén vagy teljes mértékben azon keresztül, a hónaljon vagy a bőrköldök útján helyezik be az implantátumokat.

Az implantátumok formája és felszíne is sokféle lehet, derül ki a plasztika.info.hu/mutetek/mellnagyobbitas-implantatummal/ oldaláról. Lehet csepp alakú vagy pedig kerek, a csepp alakú természetesebb hatású, épp ezért drágább is. Az implantátumok anyaga tisztán szilikon vagy pedig polyuterán habbal keverik. A felszínük lehet különféle módokon érdesített, sima vagy pedig szivacsos. A töltet lehet szilikongél vagy konyhasó oldat, a méret pedig 180 és 1000 ml között változhat. 600 ml fölött már extra méretről beszélhetünk.

A beültetéshez hasonlóan az implantátum helyzete is sokféle lehet. Így létezik mirigy alatti, mellizomhártya alatti, félig- vagy teljesen izom alatti implantátum is. A variációk száma lényegében végtelen, az egyéni igények, a használat körülményei és a pénztárca mérete határozza meg, hogy milyen implantátum kerüljön beültetésre.

A plasztika.info.hu/mutetek/mellnagyobbitas-implantatummal/ oldal szól a garancia idejéről is. A legtöbb gyártó 10 éves garanciát biztosít, de vannak olyanok is, melyek életre szóló garanciát adnak. Ez azt jelenti, hogy lyukadás esetén is ingyenesen kicserélik, lényegében örökre.

Ha bele szeretnénk vágni a mellnagyobbításba, első körben egy konzultációra kell bejelentkeznünk. És hogy mi is fog ott történni? Semmi fájdalmas, viszont annál izgalmasabb dolgok várnak ránk az orvossal való első találkozás során. Miután megismerte az adottságainkat és a testarányainkat, kikérdez minket arról, hogy hogyan képzeljük el az új melleinket, milyen körülmények között használnánk őket (sportolnánk-e vele rendszeresen vagy sem). Bizonyos esetekben ugyanis az extra könnyű kivitelezésű implantátumokra lesz szükség. Például akkor is, ha extra nagy méretről van szó.

A plasztika.info.hu/mutetek/mellnagyobbitas-implantatummal/ az árakról is szót ejt. Különböző csomagok közül lehet választani, így akár 950.000 Ft-ért is a miénk lehet egy pár új mell, de ha extra törődésre vágyunk, 1.800.000 Ft-ot kell fizetnünk. A mellműtétnek lehetnek szövődményei, kialakulhatnak fertőzések, vérömlenyek, tasakok. Az all-inclusive árban azonban az utógondozás és az ápolás is benne van, mindenre gondoltak a plasztikai sebészek.

A férjem sosem gondolta volna, hogy ennyire összetett egy ilyen műtét. Dobott is egy hátast, mikor megismerte a plasztika.info.hu/mutetek/mellnagyobbitas-implantatummal/ oldal tartalmát. A pasik már csak ilyenek. Mondtam is neki, hogy ne kíváncsiskodjon ennyit, inkább tanulja ki mielőbb a programozás csínját-bínját.

[Top]