PHP

Blog

A programozás nem gyerekjáték

A hétfő reggelem fergetegesen indult, tönkrement a laptopom. Ennek kicsit sem örültem, mert ezen dolgozom plusz le kellett volna adnom egy nagyobb rendelést is. Felhívtam a férjem, hogy csináljon vele valamit, de azt mondta, csak ha hazaért, akkor tud, mert újra kell programozni. Mivel a programozás olyan messze áll tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől, és azonnal kellett volna, hogy működjön, így átmentem a barátnőmhöz, hogy az ő gépét használjam.

A rendelés azért volt fontos, mert aznap voltak leárazások az Imagine Baby -n, és ezt kár lett volna kihagyni!

Az Imagine Baby -ről szoktunk rendelni egy csomó elengedhetetlen dolgot a babának, például rágómakit és pelenkát, mert ebből a két dologból csak a náluk kaphatóak váltak be nekünk. Az összes többi rágóka silány minőségű, nehezen tisztítható, vagy fulladásveszélyes volt, ez viszont minden igényt kielégít.

Nagyon aranyos és praktikus, minőségi anyagból készült és tömör, sőt, a legjobb, hogy még mosógépben is mosható! A maki feje meg olyan, mint egy bébi fogkefe, ami masszírozza a pici ínyét és amire rá lehet kenni gélt, ha fáj a foga.

Pelenkából meg ez az egyetlen, ami olyan anyagból van, hogy nem dörzsöli ki a baba bőrét, plusz még környezettudatos választás is, mert lebomló anyagból készült.

Nyilván a minőségnek meg kell fizetni az árát, és egyébként meg is éri, de szerettem volna kihasználni ezt az akciót, mert a karácsonyi ajándékokat is innen akartam megrendelni a kislányunknak és a barátnőm gyerekének is.

Végül sikerült minden, így, hogy a barátnőm kisegített, aminek nagyon örültem. Hálás vagyok, hogy mindig számíthatok rá, ha baj van, rendeltem is nekik az oldalról egy játékot pluszba!

[Top]