PHP

Blog

Minden programozónak kell egy ilyen!

Volt egy érdekes beszélgetésem egy barátommal a minap, arról hogy mi az amire mindenkinek szüksége van. Sok dolog felmerült, jöttek az érvek és ellenérvek. Végül nem jutottunk konszenzusra, de elgondolkodtatott a dolog. Tényleg, mi is az amire mindenkinek szüksége lehet, pláne annak aki programozóként vagy irodában dolgozik?

Az én válaszom erre a kérdésre, az aktatáska. Mert ez nem csak divatos kiegészítő, ami remekül illik szinte minden fontos alapdarabhoz, hanem egy praktikus és elengedhetetlen segítség a munkába járáshoz. Ha ez még nem győzött meg titeket, had fejtsem ki az érveimet.

Van egy mondás, ha meg akarsz ítélni valakit, nézd meg milyen a cipője. Mert a jó minőségű és ápolt cipő sokat elmond a viselőjéről, pont úgy mint egy koszos, kopottas pár surranó. Én teljesen egyetértek ezzel a mondással, de kiegészíteném még, hogy nem csak a cipő fontos hanem a táska is. Mert az is legalább olyan beszédes, hogy miben hordjuk a dolgainkat. Amíg a hátizsákok jól állnak fiatalabb korban, és egy-egy akár még kifejezetten divatos és színvonalas hatást kelt, addig a dolgozó emberek körében már inkább negatív benyomásokat ér el vele a viselője.

Az aktatáskák viszont mindig elegánsak. Aki aktatáskát hord, sokkal fontosabb és komolyabb embernek látszik. És ez mind nagyon fontos mondjuk egy munkainterjúnál, vagy akár a nők körében. Egy jól kiválasztott férfi aktatáska azt a benyomást kelti hogy az illető pénzes, sikeres és magabiztos. Hiszen ezek a darabok kifejezetten férfiasak és macsók.

A férfi aktatáskák ugyanannyira öltöztetnek, mint egy jó óra vagy egy zakó. Így hát minden magára valamicskét is adó programozónak ajánlott beszerezni egyet.

Ezek a táskák továbbá nagyon hasznosak is. Különböző zsebeik és rekeszeik lehetővé teszik hogy mindent pontosan elrendezhessünk és csoportosíthassunk bennük. Ez nagyban megkönnyíti a dolgunkat, hiszen így mindent könnyen és gyorsan megtalálunk, nem úgy mint egy hátizsákban például. Külön rekeszek vannak a tollaknak, az iratoknak és apróbb dolgainknak egyaránt.

Utánanéztem, hol is lehet könnyen és egyszerűen beszerezni férfi aktatáskákat. Természetesen az interneten keresgéltem először, hiszen az internetes vásárlásnak rengeteg előnye van, mert kényelmes és idő takarékos, ugyanakkor nagy választékból szemezgethetünk. Megtaláltam egy remek kis weboldalt, ami egyből megtetszett, mindenkinek ajánlom aki elgondolkozott férfi aktatáska vásárláson.

Lehet keresni nem csak szín alapján, hanem márkára és rekeszek számára is. Így megtalálhatjuk a számunkra leginkább megfelelő táskát. Mert mindenkinek más mennyiségű rekeszre van szüksége.

A táskák bőrből készülnek, ami szinte garancia a magas minőségre. Ráadásul a bőr maradandó értéket képvisel, és mindenkihez illik nemtől, kortól vagy divattól függetlenül. Ezért akár ajándéknak is tökéletes szeretteink vagy kollégáink számára! Az oldalon megtalálhatók Magyarországon készült termékek is, amik vásárlásával támogathatjuk a hazai piacot és a színvonalas bőr termékek készítését.

Az oldal ajánl különböző remek fogyasztóbarát lehetőségeket a vásárlás során. Például 10.000 forint felett ingyenes szállítást vállal Magyarország teljes területére, GLS futár szolgálattal, ami egy megbízható cég. Így nem kell azon aggódnunk hogy esetleg az értékes táskánk elveszne a postán.

Továbbá van arra is lehetőség, hogy a megrendelt terméket egyszerűen visszaküldjük ha mégsem tetszik a színe, vagy nem jó a mérete. A visszapostázás terhét teljesen átvállalják, és futárt küldenek a helyszínre ingyenesen, ha 30.000 forint felett vásárolunk. Ez is remek lehetőség, mert így bátran vásárolhatunk online, képek alapján, és nem kell azon aggódnunk, hogy egy rossz választás miatt esetleg elveszne a pénzünk. Ha az ez után választott táska ára nem egyezik meg az eredetiével, a különbözetet visszafizetik. Ha 30.000 alatt vásárolunk, akkor is igénybe vehetjük ezt a szolgáltatást, 1500 forintért, ami még mindig egy jó ajánlat.

Tehát, véleményem szerint, teljesen megéri tőlük vásárolni. És amikor kiegészítőt választunk, jusson eszünkbe az aktatáskák rengeteg előnye.

[Top]