PHP

Blog

Programozó órán kaptam megmentő ötletet

Egy évvel ezelőtt pattant ki a fejemből, hogy meg szeretnék tanulni programozni. Idővel találtam is egy fél éves képzést egy szomszéd városkában, amire a sikeres jelentkezést követően már minden péntek este járok. Sikerült találnom egy földutat a két település között, amellyel lerövidíthetem az utat, így időt spórolok meg magamnak, azonban azzal nem számoltam, hogy az erdő széli ösvényen majd igencsak meggyűlik a bajom a különböző vadakkal. Nemrég majdnem történt is egy kisebb baleset, de ügyesen kezeltem a helyzetet, így csak egy kis ijedtségben merült ki a szituáció. Azonban ez is pont elég volt ahhoz, hogy kellőképpen zaklatottan érjek be az órára. Barátom, akit ezen a képzésen ismertem meg, és nem mellesleg mellettem ült egyből észrevette kétségbeesett arcom, és még az óra kezdete előtt kifaggatott. A történtek elmesélése után sikerült megnyugtatnia, és kaptam tőle egy tanácsot, miszerint be kéne ruháznom egy autóra szerelhető vadriasztóra. Az ő testvére is nemrég vásárolt egy ilyen eszközt, azóta pedig semmi problémája nem akadt az erdei állatokkal. Nagyon megörültem a tippnek, barátom pedig át is küldte az oldal linkjét üzenetben az óra után.

Az https://autofelszerelesek.hu/karosszeria_vedelemvadriaszto weblapot otthon megnyitva elfogott a boldogság. Az oldalon rengeteg típusú és márkájú autófelszerelést és autós kiegészítőt találhat a vásárló, amiket több kategóriára osztottak szét az egyszerű keresés érdekében. Őszintén szólva nem hallottam még ezekről a vadriasztókról, így nagy segítség volt, hogy az webáruházban található termékekhez egy részletes leírás is tartozott. Ezeket a kis eszközöket az autó elején kell rögzíteni, nem igényelnek elektronikus bekötést, hiszen tulajdonképpen ezek kisebb síp rendszerek, amelyek a menetszél hatására a vadakat elriasztó hangot adnak ki.

A leírás mellett jóindulatú kezdeményezésnek találtam azt is, hogy a vadriasztók kategória kezdőlapján kapásból egy összehasonlító táblázatot találtam a két jelenleg elérhető termékről, ami egy olyan laikusnak, mint nekem, rengeteg időt spórol meg. Mindemellett korábbi vásárlók véleményeit is elolvashattam a termékekről, ami megkönnyítette a választást és a vásárlás folyamatát is.

Az autofelszerelesek.hu-n lehetőség volt a termékeket két darabos csomagban is megvásárolni, így élve a lehetőséggel még kedvezményesebb árral is sikerült a termékekhez jutnom, valamint, ha bármilyen probléma felmerülne, vagy kár esne a vadriasztóban, lesz egy tartalék belőle. Emellett a cég egy év garanciát vállal ezekre a termékekre, így semmiképpen sem kell félnem attól, hogy a hasznos kis kütyü nélkül maradok.

Gyors online fizetés után meg is rendeltem a termékeket, amiket alig pár nap alatt kézbesítettek. A csomag épségben megérkezett, a vadriasztók felszerelésével pedig semmilyen gond nem adódott, így már aznap le is tudtam tesztelni, a következő programozó órán pedig nem győztem hálálkodni barátomnak, hogy egy az https://autofelszerelesek.hu/karosszeria_vedelemvadriaszto link megadásával nem csak az én, de az erdei állatok megmentője is lett.

[Top]