PHP

Blog

Aki otthonról dolgozik, annak van ideje kertészkedni is

Tisztában vagyok vele, hogy általánosságban milyen kép él az emberek fejében a programozókról: maguknak való, otthonülő embereknek tartják őket, akik napokig is elvannak anélkül, hogy napfényt látnának. Azonban én vagyok erre az élő ellenpélda.

Évek óta programozóként dolgozom, és bevallom, részben azért választottam ezt a szakmát, mert szeretek otthon lenni, és így lehetőségem van arra, hogy home office-ban végezzem el a munkámat. De ezzel a pályaválasztással egyáltalán nem az volt a célom, hogy egész nap a szobában üldögéljek. Épp ellenkezőleg: minden szabadidőmet a kertemben töltöm, a friss levegőn.

Mindig is a kertészkedés volt az a tevékenység, ami a legjobban ki tudott kapcsolni engem. A virágok ültetése, a fűnyírás és a gyümölcsfáim metszése megnyugtat engem, és mérhetetlenül boldog vagyok, amiért lehetőségem van kellő időt szánni erre a hobbira.

Idén kezdtem bele például a pázsit telepítésébe, és ehhez a gazdabolt.hu webshopot hívtam segítségül. Tapasztalataim alapján ebben a webáruházban könnyedén hozzá lehet férni bármilyen kertészeti cikkhez, ráadásul, ha őket választom, tudom, hogy még a pénztárcámat is megkímélem.

Ezért sem volt kérdés, hogy a fű mag beszerzése érdekében a gazdabolt.hu-ra vezet majd az első utam. A “Vetőmag, hagyma, gumó” menüponton belül kiválasztottam a “Fűmag” alkategóriát, és máris nekiálltam átböngészni az oldal kínálatát.

Örömmel olvastam a lap tetején található tájékoztatóban, hogy itt valóban minden célra vásárolhatunk fűmagot. Például árnyéktűrő vagy sportoláshoz való gyepünk is lehet – persze ehhez elengedhetetlen a megfelelő fű mag kiválasztása a gazdabolt.hu termékei közül.

Ha már egyszer belevágtam a gyepem újratelepítésébe, elhatároztam, hogy a lehető legjobban fogom csinálni, ezért a gazdabolt.hu webáruházból a fűmagon kívül további kellékeket is rendeltem. Szükségem volt többek között öntözéstechnikai eszközökre és egy jó minőségű fűnyíróra is – szerencsére mindezt egy helyen tudtam megvásárolni ebben a webshopban.

Sokat segített a keresés és a vásárlás során, hogy a gazdabolt.hu kultúrák szerint is csoportosítja a termékeit, így csak ki kellett választanom a pázsithoz kapcsolódó termékcsoportot. Erre rákattintva összesítve láthattam minden árucikket, ami csak egy kertész számára hasznos lehet a fű telepítése és gondozása során.

Úgy gondolom, hogy a gazdabolt.hu egyik legjobb funkciója a szaktanácsadás. Összesen 14 témakörben lehet kérdéseket feltenni az oldalon, amelyeket a webáruház szaktanácsadói készséggel válaszolnak meg, és hasznos tanácsokkal szolgálnak mindenki számára. Az egyik választható témakör a gyepápolás, és számomra megnyugtató a tudat, hogy van hova fordulnom segítségért.

Amit még érdemes kihangsúlyozni a gazdabolt.hu-val kapcsolatban, az nem más, mint a pénztárcabarát árai. Az itt megvásárolható termékekről elmondható, hogy általánosságban kedvező áron lehet hozzájuk jutni, de kifejezetten alacsony árakat is kifoghatunk, amennyiben ellátogatunk az “Akciók” menüpontba, és szemügyre vesszük az ottani kínálatot.

A gazdabolt.hu minden profi és hobbikertész számára sokat tud nyújtani. Ne szalasszuk el a lehetőséget!

[Top]