PHP

Blog

A hidegben nem jó tanítani

A véremben van a programozás! Jó, persze nem arról van szó, hogy soha nem is kellett tanulnom, és úgy születtem, hogy már minden programozási nyelv a kisujjamban van, de azért az igaz, hogy sokkal hamarabb tanulom meg őket, mint az átlag.

Ebben sokat segített az is, hogy meglehetősen jó az érzékem a matematika tudományához, ami azért a programozással erősen összefügg.

Persze sokat számított az is, hogy már egészen a gyerekkoromtól kezdve körbevettek a számítógépek, hiszen édesapám is informatikával foglalkozik, aki mindig gondoskodott arról, hogy a legmodernebb hardverek álljanak a rendelkezésemre.

Persze az elején leginkább csak a játékok érdekeltek, de olyan tizenöt éves koromra már egyre inkább kezdtem belemerülni a programozásba is.

Mostanra annyira jól megy ez nekem, hogy a munka mellett elkezdtem oktatással is foglalkozni. Maximum egy vagy két tanítvánnyal foglalkozom egyszerre, mert többre nem lenne időm.

A tanítás mindig otthon zajlik nálam, mert ez így a lehető legkényelmesebb a számomra.

A legutóbb le kellett mondanom az oktatást, mert a fűtési rendszerem megadta magát, és kellemetlen lett volna a hidegben fogadni a tanítványomat.

Egy barátom tanácsára fellátogattam a www.rifeng-hoszivattyu.hu oldalra, mert elmondása szerint ennél jobb hely nem is létezik az elektromos kazánok és a hőszivattyúk tekintetében.

Utólag elmondhatom, hogy bizony tökéletesen igaza is volt!

A fenti linkre rákattintva Ti is megtapasztalhatjátok, hogy micsoda hozzáértésről is beszélhetünk ennek a kivitelezőnek a részéről!

Nagyon részletesen bemutatja az elektromos kazánok és a hőszivattyúk közti különbséget, elsősorban abból a szempontból, hogy kinek melyik éri meg. Teljesen a tényekre támaszkodik ez az elemzés, így a megbízhatóságáról semmilyen kétségünk nem lehet.

Engem a hőszivattyú lehetősége kezdett el inkább érdekelni, mert pénzügyileg is egy jobb megoldásnak tartottam.

elektromos kazánok

Áttanulmányoztam az oldalon található gyártmányokat, hogy egy kicsit kiokosítsam magam ebben a témában, mert bevallom, hogy alig tudtam bármit is a hőszivattyúkról. Szerencsémre rendkívül jól tájékoztatja az oldal a látogatókat, és azt úgy teszi, hogy egy olyan laikus is megértse, mint amilyen én vagyok.

Mivel biztos voltam benne, hogy a lehető legjobb helyen járok, ezért rákattintottam az időpontfoglalás gombra, amit a weboldal jobb oldali felsőrészén találhattok meg. Nagyon egyszerű lesz a dolgotok, hiszen látni fogjátok, hogy milyen szabadidőpontok érhetőek el, nem csak dátum, de pontos időpont szerint is. Szeretem, mikor egy szolgáltató keresi a megoldásokat, hogy a lehető leginkább ügyfélközpontú legyen, márpedig ez egy ilyen megoldás.

Rendkívül segítőkészek voltak velem, és az otthonom adatai alapján segítettek is kiválasztani a számomra ideális hőszivattyút. Ez egy levegő-víz típusú változat volt, de ezen kívül több is létezik, de azok az én igényeimhez kevésbé lettek volna megfelelők.

Különösen az tetszett ebben a kivitelezőben, hogy teljesen őszintén álltak hozzám, és megmondták, hogy mi az, ami megéri nekem, és mi az, ami nem.

Ők igazán tisztelik az ügyfeleiket, és teljes erejükkel azon dolgoznak, hogy elégedettek lehessenek.

Több márkájú hőszivattyúval is foglalkoznak egyébként, melyek közül kivétel nélkül mind a legmagasabb minőséget képviselik.

Egyszóval, ha úgy érzitek, hogy ideje egy modernebb fűtési megoldásra váltani, akkor semmi mást nem kell tennetek, mint őket választani. Ezt a döntést egészen biztosan nem fogjátok megbánni! A saját tapasztalatomra alapozom ezt az állításomat, hiszen mióta beszerelték a hőszivattyúmat, az égvilágon semmilyen problémám nem volt még a fűtésemmel.

[Top]