PHP

Blog

A fürdőszoba ötletek anyukámtól és a segítség a programozással kapcsolatban megkönnyítik az életem

Új lakást vettem két hónappal ezelőtt. Sok a teendő vele, szeretném először felújítani, mielőtt beköltöznék. Illetve a bútorokat is szeretném kicseréltetni, újakat veszek helyettük. Nehéz fába vágtam a fejszém, ezzel tisztában vagyok, a lakásfelújítás pedig nem egy napos munka, ráadásul a fürdőszobát is teljesen fel kell újítani, amihez fürdőszoba ötletek kellenek.

A programozás nem az erősségem, viszont a férjem testvére ehhez is ért, így az új projektemben ő tud majd nekem segíteni, így teljes erőbedobással koncentrálhatok a fürdőszobára és a lakásra. Már vannak terveim, bár egyelőre a fürdőszoba még kérdéses, nem tudom, hogyan fog majd kinézni, ezért mindenképp fürdőszoba ötletek kellenek nekem, ebben pedig majd anyukám fog segíteni, neki mindig jó ötletei vannak.

Amikor kisebb voltam, akkor kétszer költöztünk és az egyik lakást, amiből elköltöztünk teljesen felújítottuk és úgy adtuk ki albérletbe egy ismerősünknek, úgyhogy bízom anyukám ötleteiben, ő biztos jó tervekkel fog majd előállni. Most úgy is sok ideje van, így viszonylag jó tempóban tudunk haladni az ötleteléssel.

Apukám pedig a felújításban segédkezik majd, felajánlotta, hogy egyik hétvégén segít majd kifesteni, csak válasszam ki a színeket. A fürdőszoba valószínűleg csak később lesz felújítva, hiszen rengeteg dolog van vele.

Bár a programozáshoz nem értek, azért az nem okoz nekem sem segítséget, hogy a nemrég talált program segítségével megtervezzem a lakásom felújítását. Remek kis program ez, sokat segít abban, hogy kicsit átlássam, mit és hogyan szeretnék majd csinálni. Emlékszem, mikor a középiskolában informatika órán programozni tanultunk, én pedig nagyon hamar feladtam a dolgot, éreztem, hogy ez nem nekem való. Sosem szerettem az informatikát, de rá kellett jönnöm, hogy ebben a világban szükség van arra, hogy az ember képben legyen ezzel kapcsolatban.

Szerencsére helyettem is sokan értenek ehhez a környezetemben, ez pedig most nagyon jól jön a számomra. A munkám során most szükség van valakire, aki a programozás részét meg tudja csinálni az új projektemnek, és szerencsére a férjem testvére nagyon jó ebben.

Úgy gondoltam, hogy a fürdőszobába kádat kellene betennünk, illetve szeretném, hogy ha a falak a kék valamilyen árnyalatára lennének festve, ehhez pedig hasonló színű dísztárgyakat képzeltem el. A fehér szekrények, amiket a fürdőszobába képzeltem el kék fogantyút kapnának, már utána is jártam, hol lehet ilyeneket venni. Egyelőre én idáig jutottam, várom, hogy anyukám milyen ötletekkel rukkol majd elő.

Emlékszem, amikor kicsi voltam, az első lakásunkban is kék volt minden a fürdőszobában, még volt egy kék gumi kacsám is. Mondjuk, azt nem tudom, hogy ki gondolta úgy, hogy egy kacsának kék színe van, mindenesetre én nagyon szerettem. Volt kék fürdősóm is, sőt még a fürdőszivacsom is kék volt. Ez nem is rossz ötlet, lehet, ha beköltöztem már, akkor be kéne szereznem egy kék gumi kacsát. Vajon létezik még ilyen? Utána kell néznem.

Kíváncsi vagyok, milyen lesz majd az új lakásom, ha már minden kész van!

[Top]