PHP

Blog

Minden rosszban van valami jó is

A legjobb barátommal már lassan 20 éve ismerjük egymást, együtt nőttünk fel. Érdekes, hogy mennyire különböző az érdeklődésünk, mégis milyen jól megértjük egymást. Ő programozó lett, hiszen mindig is nagyon jól értett a számítógépekhez. Én ezzel szemben saját vállalkozásba fogtam, ami először még elég nehézkesen indult be, de idővel beletanultam a dologba és stabilizálódott minden.

Mostanában kicsit betett az üzletemnek a járvány, ezért kicsit magam alatt is voltam. Arra jutottam, hogy sajnos fel kell mondanom az irodát, amit fenntartok, viszont akkor hol tudom majd fogadni az ügyfeleket és hova lesz bejelentve a cég? A saját lakásomba semmiképp nem akartam bejelenteni. Jó lett volna valami olcsóbb megoldást találni, de lehetőleg közel a lakhelyemhez. Ezt elmeséltem a programozó barátomnak is, aki azt javasolta, egyszerűen írjam be a keresőbe, hogy “székhelyszolgáltatás 2. kerület”, és én így is tettem.

Meglepődtem, amikor megtaláltam a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldalát. Ők egy Bisnode által minősített, pénzügyileg stabil székhelyszolgáltató cég, akik tárgyalót is tudnak biztosítani, és továbbítanák az összes levelemet, valamint a hatóságokat is fogadják szükség esetén. A 2 kerületi székhelyszolgáltatásuk pedig pont pár száz méterre elérhető az otthonomtól. Ez remek, hiszen, 10 perc alatt oda tudok érni otthonról, ha valami sürgős teendő lenne. Ez pedig csupán havi 29.900 forint + áfába kerülne, a cég módosítás és az ügyvédi munka pedig ingyenesen elérhető náluk

Tökéletes! – gondoltam. Be is telefonáltam hozzájuk, és megbeszéltünk egy személyes találkozót. Az ügyintézés egy óra alatt meg is volt, és minden el lett rendezve. Még jobban is jártam így, mintha egy olcsóbb irodát kerestem volna. Ebből is az látszik, hogy a nehéz helyzetek milyen jó megoldásokat tudnak szülni. A tanácsért pedig a programozó barátomnak tartozok egy nagy köszönettel.

[Top]