PHP

Blog

Mi a jelenkor fő szakterülete, ami mindent áthálóz?

Hát természetesen az informatika, a programozói világ az. Mindenhez kell már informatikai háttér és támogatás szinte, manapság. Ezért ezt semmilyen ország “nem ússza meg”. Nem mintha meg kellene úszni, hisz ez viszi előre a világot, de emiatt az államigazgatásoknak tudnia kell biztosítaniuk azokat a lehetőségeket, melyek által az ilyen, például programozó cégek gombamód szaporodhatnak, mindig. Magyarországot illetően tudnám mondani a magamét – negatívumokat értve ezalatt -, de a szolgáltatói szektor igenis odateszi magát (illetve az tényleg odateszi), így az olyan cégekkel, mint a szekhelycentrum.hu, azért nálunk sem megy ez nehezen mindez. Mert ez a cég sokban hozzá tud járulni, hogy friss projektek elindulhassanak, fennmaradhassanak. (Utóbbi kitétel a régebbi alapítású cégekre is megáll) De miért és hogyan, pont a székhelyszolgáltatással mindezt?

Hát tudjátok, régen olyan világ volt, hogy a fizikai gyártás, a mezőgazdaság meg ilyenek vitték a prímet – ezek voltak a gazdaság motorjai. A szekhelycentrum.hu-hoz hasonló dolgoknak is van komoly szerepe szerintem benne, hogy a váltás azóta megtörténhetett. Segítenek abban is, hogy egy cégnél úgy dolgozzanak informatikusok, hogy az egyik Hollandiából, a másik Németországból, a harmadik épp Indiából végezze talán a munkáját, mégis legyen magyarországi székhelye, egy magyarországi cégnek. Ez jogszerű, letisztult, és ma már könnyű (legalábbis a szekhelycentrum.huhoz hasonló hozzáértőknek), továbbá nagyon hatékony is. Mert egy ilyen székhellyel, ami náluk elérhető postaküldeményeink is jó helyre kerülnek – és mi hamarább értesülünk róluk -, és még sorolhatnám, mi mindent tudnak ők. A szlogenjük szerintem mindent összefoglal: Székhelyszolgáltatás a II. és VI. kerületben és az iparűzési adó mentes Újlengyelben.

Ezen a helyen (ami a vállalkozók és új megoldásokat kereső cégek internetes kis menedéke), nem csak székhelyszolgáltatás van, de alapíthatunk a segítségükkel új Kft-t, Bt-t is. Ez a szolgáltatás az, aminek hála gyorsabban haladhat majd minden, amire vágyunk, de az is elmondható, hogy az általunk könnyen elkövethető hibák elkerülésére, ez egy még jobb mód. Hiszen a sok “papírozás” közepette annyi mindenen el lehet csúszni… Szakértők kellenek inkább, helyben dolgozó jogászokkal! Ha mi csak egyvalamihez értünk az életben, arra alapítunk Bt-t, és minden mást rábíznánk valaki másra, keressünk egy jó könyvelőt és nézzük át a szekhelycentrum.hu csomagjait is tehát, mert ők is egy rakás szolgáltatást átvállalnak. Ahhoz is, hogy a cégünknél mindenféle törvényi módosítás, vagy az alapításkor minden papírozás rendben menjen: Székhelyszolgáltatás a II. és VI. kerületben és az iparűzési adó mentes Újlengyelben. Kattintás után a részletek, csomagok, leírások az cégmódosítás menetéről, vagy épp a székhelyszolgáltatás előnyeiről… Éljetek az ilyen lehetőségekkel! Náluk adott tehát az említett ügyvédi segítség és még elképzelhetetlenül sok minden… Éljen a vállalkozószellem és a haladás! Éljen a székhelyszolgáltatás a II. és VI. kerületben és az iparűzési adó mentes Újlengyelben!

[Top]