PHP

Blog

A programozáshoz értek, a babakocsikhoz már nem annyira

Mindenki máshoz ért. Mindenkinek vannak olyan dolgok, amiknek a létezésével tisztában van, de nem tud róla túl sok mindent. Én a gépekkel vagyok jóban, a számítógépek, laptopok, telefonok világáról mindent tudok, amit tudni érdemes.

Más gépekkel, mondjuk autókkal, konyhai robotgépekkel már nem vagyok annyira jóban. De a legtöbbről tudom, hogy mi. Ahogyan sok háziasszony nem tudja, milyen laptopot érdemes venni, úgy én sem boldogulnék a konyhai gépekkel. Csak vennék egyet, amelyik szimpatikus, amelyik árban megfelel és aminél sok feltüntetett funkció van, még ha nem is vagyok egészen biztos abban, hogy a feltüntetett funkció tényleg hasznos.

Érdemes elgondolkozni rajta, hogy mennyit tudunk agyalni a tárgyainkon. Meglepő, mennyi utánajárás szükséges, hogy telefont vegyünk, hogy megtaláljuk az igényeinknek leginkább megfelelő laptopot vagy autót.

De nem kell ennyire nagy tételekben gondolkozni, van, aki egy sima cipővásárláson is napokig agyal. Ez attól is függ, milyen típusú az ember, mennyire hajlamos túlgondolni a dolgokat, mennyire biztos magában, mennyire jártas a témában.

Szerintem jóval kevesebb ideig tart átgondolni egy olyan vásárlást, amikor olyasmit veszünk, amihez értünk. Emlékeztek, hogy írtam már nektek arról, hogyan választottam babakocsit? Ezt ide kattintva olvashatjátok el újra: https://php-blog.hu/a-babakocsi-meg-lanykeresre-is-jo/.

Mivel számomra teljesen idegen terep volt a babakocsi vásárlás, sokat kellett gondolkoznom, sok volt az utánajárás. Amikor laptopokról van szó, csak bemegyek a boltba, megnézem a paramétereket és máris el tudom dönteni, hogy az adott darab jó-e vagy sem, hogy megéri-e a pénzét.

De sport babakocsi vásárlásnál más lenne a helyzet. Ugyan volt már dolgom babakocsikkal, de a sport babakocsi egészen speciális, a vásárlásakor ismét nagyon sokat kellett gondolkoznom, alaposan összevetettem az egyes modellek előnyeit és hátrányait.

Most is a barátnőmnek segítettem babakocsit választani, de ezúttal sport babakocsin volt a sor.

A sport babakocsi olyan babakocsi, amibe mér a nagyobb gyerekeket teszik. Ezek a babakocsik nagyjából a gyerekek 3 éves korában kerül elő. Ezekben a kocsikban mér nem fekszenek, hanem ülnek. Ebben a korban valóságos örökmozgó minden gyerek, ezért érdemes olyan babakocsit választani, ami kellően strapabíró, és ellenáll egy izgő-mozgó gyereknek is.

sport babakocsi
sport babakocsi

A babaverda.hu oldalon kezdtünk el nézelődni. Itt nagyin sok babakocsi van, az egészen olcsóktól kezdve a kifejezetten drágákig mindent meg lehet találni. Több fajta sport babakocsi is kapható náluk, vannak extra biztonságosak is mindenféle plusz felszereltséggel, de vannak alapdarabok is.

Szerintem a babakocsiknál fontos, hogy legyen benne rezgés elnyelő rendszer, hogy a sport babakocsi könnyen összecsukható és hordozható legyen, hogy legyen benne megfelelő biztonsági öv is. Ezek azok a dolgok, amik szerintem fontosak, és próbáltunk olyan babakocsit keresni, amiben ez mind megvan.

Találtunk is egy aranyos, levél mintás kocsit, amiben van rezgés elnyelő rendszer, egy öt pontos biztonsági öv, könnyen összecsukható, könnyű a váza így könnyen cipelhető is. Úgy van kialakítva hogy vállon lehessen szállítani, így megkönnyíti az anyukák dolgát.

Nem csak a babáknak, hanem a mamáknak is kényelmes, mert eco bőr tolókat van rajta.

Anno, mikor az első babakocsit vettük, nagyon sokat gondolkoztam azon, mi lenne a legjobb választás, mire kell figyelni babakocsi vásárlás során, de most, hogy a sport babakocsi jött a sorban, már mondhatni, hogy felkészült voltam. Mivel olyan sokat olvastam a babakocsikról, nem volt olyan nehéz értelmezni a rengeteg információt, ami az egyes kocsiknál le van írva.

A babaverda.hu tele van jobbnál jobb babakocsikkal, mindenki talál olyat, ami az igényeinek és a pénztárcájának is megfelel. Minden kocsiról van fent információ, a legtöbbről videó is, ezekkel pedig nagyon megkönnyítik az ember döntését.

Minden kocsijuk szuper minőségű, ezért is ajánlottam ezt az oldalt a barátnőmnek, aki nemsokára egy büszke sportkocsi , vagyis sport babakocsi tulajdonos lesz.

[Top]