PHP

Blog

Az irodában beköszöntött végre a tisztaság

Programozó vagyok, és végre sikerült bekerülnöm ahhoz a céghez dolgozni, ahova mindig szerettem volna menni. Az előző munkahelyem sem volt annyira rossz, de ott eléggé repetitív feladatokat sóztak rám, amiket a kezdetben még élveztem, de mostanra már nagyon rájuk untam.

Ez az új iroda azonban végre olyan feladatokat ad a számomra, amelyek kihívást jelentenek. A feladatom most is programozás, és az a lényege, hogy vállalatirányítási rendszereket kell telepítenem különböző cégek számára. Ezek bonyolult szoftverek, így az installáláshoz szükséges azért a programozási tudás is.

A feladatom jellegéből adódóan sokszor ki kell utaznom az ügyfelekhez, de azért az időm jelentősebb részét az irodánkban töltöm.

Egy valamit nem szerettem csak az új helyemen: eléggé poros volt. Azonban már ez is megváltozott, mióta egy új gépet kezdett el használni a takarítónk.

A Gyalogkisérős takarítógépek csoportjába tartozik ez a berendezés, ha jól tudom. Ez egyébként egy eléggé drága szerkezetnek számít, azonban szerencsére a vállalatnak nem kellett megvásárolni, mert talált egy olyan szolgáltatót, ami bérbe adja ezeket a minőségi takarítóeszközöket. A szolgáltató honlapját a greenwaykft.hu oldalán ti is könnyedén el tudjátok érni, ha felkeltette az érdeklődéseteket egy ilyen lehetőség.

Én ott dolgozom, szóval tapasztalatból mondhatom nektek, hogy beköszöntött a tisztaság hozzánk, mióta ezt a kiváló gépet béreljük.  Régen sokat köhögtem ott a portól, ez azonban teljesen elmúlt, amit ennek az eszköznek köszönhetek.

A gyalogkisérős takarítógépekből egyébként meglepően sok altípus létezik. A Greenway Kft. is tisztában van ezzel, ezért semmi meglepő nincs abban, hogy mennyire erős választékot is biztosítanak az ügyfelek részére.

A weboldaluk nagyon szimpatikus módon lett kialakítva, hiszen minden szükséges információ könnyen és gyorsan elérhető rajta.

Bármelyik takarítógépük is érdekeljen minket, arról minden lényeges műszaki adatot meg fogunk találni, ami nagyban megkönnyíti az ideális berendezésnek a kiválasztását.

Érdemes egy pillantást vetni a referenciáikra is. Itt sok nagynevű vállalkozást és szervezetet megtalálhatunk, akik már őket választották. Mivel itt tényleg komoly cégekről van szó, biztosak lehettek benne, hogy ők csak a legjobbakkal szerződnek.

Nálunk a takarító egy olyan gyalogkisérős takarítógépet használ, aminek a munkaszélessége 55 centiméter. Ez a mi irodánkban tökéletesen megfelel, de természetesen, ha valakinek más igényei vannak, az is megtalálja a megfelelő géptípust.  A tervezés során nem csak arra figyeltek oda, hogy megfelelő teljesítménnyel tudjon működni ez a gép, de az irányíthatóságára is komoly hangsúlyt fektettek. Oktatásra szinte alig van szükség, hiszen a műszerfal nagyon egyértelműen közöl minden szükséges információt a kezelő számára.

Ha Ti is tiszta irodát szeretnétek, akkor érdemes nektek is elgondolkodnotok egy ilyen készüléknek a bérlésén. Sokkal jobban jártok így, mintha drágán vásárolnátok belőle. A szerviz miatt sem kell aggódnotok, mert az a bérleti szolgáltatásnak a része.

[Top]