PHP

Blog

Egy programozás csavaros története

Mióta programozóként dolgozom, eléggé izgalmas feladatokkal találtam már magam szemben. Valójában, semmi érdekfeszítő nem történt igazából, valahol rendkívül unalmasnak találom, hogy számsorokat kell nézegetnem nap mint nap, miközben egy teremtett lélekkel nem beszélek.

De nem panaszkodhatok: legalább magas fizetéssel honorálják azt, hogy órákon át a forgószék fogságában gyártom az algoritmusokat.

Szintén ennek a munkának köszönhetem, hogy – viszonylag rövid idő alatt -sikerült saját lakást vennem. Ez igencsak egyedülállónak számít a mai világban, mivel a gazdasági és politikai viszonylatok nem igazán könnyítik meg az ember helyzetét, semmilyen szempontból.

Az egyetlen szépséghibája a lakásvásárlásnak az volt, hogy némi felújításra szorult az ingatlan. Az egyik szoba faláról pl. cafatokban lógtak le a tapétadarabok, míg a másikban az ajtót szinte ki sem lehetett nyitni, mivel öregebb volt, mint a szomszéd néni, a gyerekkori társasházunkban.

Éppen a felújítási terveket szövögettem a fejemben, amikor rábukkantam egy érdekes találatra az interneten: a csavarholding.hu oldalára, amely szendvicspanel csavarokat kínált eladásra.

Bevallom, először utána kellett járnom, hogy pontosan mi is az a szendvicspanel. Némi kutatás után tudtam csak meg, hogy a szendvicspanelek valójában függőleges, vagy vízszintes térelhatároló szerkezetek.

A csavarholding.hu nevű weblapot azért is találtam szimpatikusnak, mert nemcsak széles választékú szendvicspanel csavarokat lehetett ott találni, hanem oszloptartókat, bilincseket és szinte mindenhez való csavarokat is.

Arról nem is beszélve, hogy az oldalt magát rendkívül letisztultnak és átláthatónak találtam: világosan el voltak határolva egymástól a különféle szerelési tevékenységekhez szükséges eszközök, így még egy olyan tökéletes laikusnak – mint én – sem okozott gondot a szerszámok közti eligazodás.

Végül persze, nem szendvicspanel csavart rendeltem, hanem rozsdamentes-és saválló csavarokat, mert úgy éreztem, hogy azokra igazán nagy szükségem lehet a munkálatok során.

A csavarholding.hu szerencsére, nem okozott csalódást: nem kellett sokat várnom az általam rendelt eszközök megérkezéséig.

Ráadásul, a csavarok minőségében sem találtam semmi kivetnivalót: egytől egyig strapabírónak bizonyultak, valamint nem rakoncátlankodtak a becsavarozás során, aminek igazán örültem, mert sosem voltam kimondottan profi, ha szerelésről volt szó.

A kollégiumban még a szekrényem polcát sem voltam képes megfelelően megerősíteni, de az már régen volt: azóta azért fejlődtem egy kicsit.

Az egyik kollégámmal beszéltem az irodában a felújításról. Legnagyobb meglepődésemre, elkezdett a csavarholding.hu-ról áradozni, hogy életében nem látott még ilyen hasznos információkkal ellátott oldalt, amely ráadásul ilyen jó minőségű termékeket bocsájt eladásra.

Mondtam neki, hogy semmi szükség a rajongó szavakra, hiszen én magam is a csavarholding.hu-ról rendeltem meg a számomra nélkülözhetetlen eszközöket, és én is kimondottan meg voltam elégedve a csavarholding.hu biztosította termékekkel.

Örülök azért, hogy nem egy kókler oldalt sikerült megtalálnom, ahol az általam megrendelt termékek vagy szörnyű minőségűek lettek volna, vagy pedig meg sem érkeztek volna egyáltalán.

A csavarholding.hu-val azonban igazán jól jártam én is, és az új lakásba vásárolt tárgyaim is.

[Top]