PHP

Blog

Klíma hőguta ellen

Programozó vagyok, így otthonról dolgozom. Amíg csak aludni járunk haza bele sem gondolunk milyen buktatói lehetnek a home office-nak.

De mindent otthonról intézni, és itt legfőképen most a munkára gondolok, körüljárandó téma, hiszen ezer kis buktató lehet. Tapasztalat…

Egyetem után felvettek álmaim munkahelyére. Pörgettem a munkát, de mindig olyan frusztrált voltam. 2 hét után esett le, hogy mi bajom… 

Eszméletlen meleg volt akkor júniusban! És számítógépeim hőleadása csak fokozta…

Azonnali megoldásra volt szükségem. Ekkor bukkantam a Klímaglobál oldalára. Olyannyira gyors megoldást akartam, hogy rögtön a klímaválasztás előtt állók kérdéseire válaszolgattam, amit a honlapon összegyűjtöttek. Tovább görgettem az oldalt és megtudtam, hogy a cég árusít mono- és multi klímát is. Van egy rövid tájékoztató a klíma fenntartási költségeiről is, ami hasznos.

Amikor a lap aljára értem jött a figyelmeztetés: ha klíma vásárlásán gondolkodunk időben intézzük, mert a nyár közeledtével megnő a kereslet. Ami viszont jó hír, hogy egész Magyarországra szállítanak klímát, sőt még szerelőt is segítenek találni. DE a legszerencsésebbek, mint én is, a Győr-Moson-Sopron megyében élők, na meg a Komárom-Esztergom megyei lakosok, mert nekünk a Klímaglobál szakemberei szerelik be a készüléket szállítást követően.

Több sem kellett, felvettem velük a kapcsolatot az erre létrehozott felületükön és kértem árajánlatot.

Nekem szerencsém volt, de érdemes időben gondolkozni, hiszen, ahogy a weblapon is írják, sok mindent kell átgondolni a beszerelés, megrendelés kapcsán.

klíma

Alapból választhatunk oldalfali klíma, parapet, légcsatornázható, mennyezeti, továbbá padlóra állítható, mobil klíma közül. Ezek kapcsán is rengeteg tippet osztanak meg velünk a https://klimaglobal.eu/klima oldalon. Mindenben rendelkezésre állnak, hogy segítsék a megfelelő választást.

Én csak ajánlani tudom őket.

[Top]