PHP

Blog

Bosch klíma biztosítja, hogy nyáron is jól menjen a munka

Már egy ideje tervezgettem a dolgot, de végre hivatalos: Bosch klíma lesz a dolgozó szobámban.

Korábban már írtam arról a szabadságról, amit a programozói szakma jelent, ezt itt olvashatjátok: https://php-blog.hu/a-programozoi-szakma-elonye-a-hatartalan-szabadsag/.

A programozóknak nem kell minden nap az irodában dolgozniuk, otthon is el tudjuk látni a feladatainkat. Csak megfelelően meg kell tanulnunk beosztani az időnket. Az otthoni munkának meg van az előnye és a hátránya is. Az előnyökből viszont az esetemben jóval több van. Nem kell utazni, nem kell bemenni az irodába, nem kell olyan emberekkel találkozni, akiket esetleg nem kedvelek. A legnagyobb hátránya viszont az, hogy otthonról nehezebb dolgozni, hiszen sok olyan dolog van, ami eltereli a figyelmemet, főleg így nyáron.

Az egyik nagy nyári ellenségem a meleg volt, amit most szerencsére sikerült leküzdenem. Ugyanis végre vettem egy klímát.

A Bosch klíma nagyon jó minőségű, könnyen kezelhető, nagy a teljesítménye is, ezért választottam. Melegben nagyon nehéz gondolkozni, de ez a Bosch klíma majd segít abban, hogy ne zavarjon az időjárás a koncentrációban.

Egyébként a klima-szereles.hu oldalon vettem,. Itt több klíma is kapható, de nekem ár-érték arányban ez tetszett a legjobban. Ez a klíma nem csak hűt, hanem fűtésre is használható. Ez azt jelenti, hogy ha esetleg nincsen fűtés szezon, de fáznék a gép előtt ülve, akkor sem kell vacognom, csak átállítom a kímát és minden gondom meg van oldva.

Kevés olyan cég van egyébként, ahol akciósan be is szerelik a klímákat, hogyha valahol szerelnek is, nem csak értékesítenek, az rendszerint nagyon sokba szokott kerülni. Itt viszont nagyon jutányos áron sikerült hozzájutnom a klímához, ráadásul szereléssel együtt!

Egy ideje már fontolgattam a klíma vásárlást, örülök, hogy nem vágtam hamarabb bele, mert akkor sokkal drágábban tudtam volna klímához jutni. Most viszont egy nagyszerű ajánlatot fogtam ki, így végre nem fogok megsülni nyáron.

A meleg időt tehát lehúzhatom a képzelt listáról, amin azokat a dolgokat gyűjtöm, amik zavarnak az itthoni munkavégzésben.

[Top]