PHP

Blog

Egy jó szerviz

Igen, programozó vagyok és igen, néha megjavítom a barátnőm vagy a szüleim laptopját, de nem vagyok szerviz, tehát ne forduljatok hozzám mindenféle problémátokkal. Ráadásul vannak dolgok, amikhez nem is értek igazán, például ha recseg a hangfalad, vagy nem megy jól a billentyűzeted, azzal nekem nincs mit kezdenem. Én weboldalakat tervezek és nem laptopokat javítok. Viszont van egy nagyon jó szerviz, akiknél már többször is járt a régi számítógépem, valamint az újat is náluk vettem tavaly, szóval szeretném ajánlani nektek a PCMENTOR laptop szerviz boltjait Budán és Pesten. Vagyis nem csak laptop szerviz, hanem számítógépekkel is ugyanúgy foglalkoznak, de tudom, hogy nektek, akik a blogomat olvassátok, leginkább laptopjaitok vannak.

A lényeg az, hogy mindenféle munkát megcsinálnak: oda viheted a laptopodat, ha folyadék folyt bele, ha eltörött valahol a műanyag burkolatod, ha a kijelző nem csukódik le rendesen, ha betelt a tárhelyed vagy ha nem csatlakozik az internetre a laptopod, valamint akkor is, ha nem indul be a laptopod. Bármi legyen, ők segíteni tudnak neked. Ráadásul távoli segítségnyújtásra is képesek, ha nem fizikai probléma van a gépeddel. Ezt egy egyszerű programmal oldják meg, amit le kell töltened majd a laptopodra. Higgy nekem, megbízhatsz bennük.

Egyébként sok más dologgal is foglalkoznak, ha érdekel: lehet nálunk új és használt számítógépeket vásárolni, be lehet vinni hozzájuk elektronikai szemetet valamint a használt laptopokat akár fel is vásárolják, ha még olyan állapotban vannak.

Bármi van, keressétek őket bátran!

[Top]