PHP

Blog

Programozó párom is imádja a bio arctisztítót

A programozó barátom egyre jobban kinyílik mellettem, korábban nem volt nagy társasági ember. Nagyon szeretem őt, ezért soha nem erőltetem a programokat, de mindig örülök, amikor velem tart egy-egy este során. Egyébként nagyon figyel magára, hihetetlen igényes, így például a kozmetikumok terén is tök nyitott. Ezért is örülök, hogy az ilyen jellegű dolgaimat is meg tudom vele osztani és nem néz hülyének miatta. Ilyen dolog volt nekünk például a csiganyál szérum, amire korábban minden fiú pfujjogott, de ő teljesen elfogadta, hogy ezt kenem az arcomra – és látja is, hogy azóta milyen sima a bőröm. A Florence új csiganyál széruma ugyanis szerintem egy csodaszer, legalábbis számomra csodaszámba megy, amit a bőrömmel művel, mióta használom.

A csiganyál szérum az elmúlt évek nagy trendje, ahogyan a bio és vegán minősítésű kozmetikumok is. A Florence minden ilyet címet a magáénak tudhat, és nem is meglepetés ezek után, hogy a világot már meghódította az új szérumjuk… Persze érdemes egy komplett rutint felépíteni a termékeikből, amit én meg is tettem. Így a tonik előtt mindig az arclemosó tejjel tisztítóm meg a bőrömet, ami azért nagyon fontos, hogy a szérumok alaposan beszívódjanak a bőrbe. Ezután a tápláló szérumokat érdemes egy hidratáló krémmel “bezárni” a bőrbe, hogy a különleges összetevők a víz is “megmaradjon” a bőrben.

A Florence BIO csiganyál arckrém egy olyan hidratálókrém, amely igazán könnyű, mégis tápláló, és selymes bőrt biztosít, mivel hatóanyagokban rendkívül gazdag krémről van szó. A termék 65% koncentrációban tartalmaz szűrt csiganyálat, plusz hialuronsavat, illetve goji bogyó kivonat is van benne, aloe verát, ezen felül két fajta olajat is tartalmaz, jojoba- és argán olajat. A weboldalon többet is olvashatsz a csiganyál előnyeiről és hatásairól.

A webshopból egyébként nagyon egyszerű a rendelés leadása, nem telik többe pár percnél. Próbáld ki már ma!

[Top]