PHP

Blog

Megjavították a csapot, maradt időm programozni

A programozói munka teljes figyelmet kíván. Olykor észre sem veszem, hogy már órák óta ülök a számítógép előtt, annyira magával ragad a feladat. Nemrégiben egy fontos projekten dolgoztam, amikor a nagy csendben felfigyeltem arra, hogy csöpög a csap. Ekkor a vízszerelés.net csapatához fordultam, akik még aznap megoldották a problémát, így maradt időm a munkára. És még a csöpögés sem idegesített.

Hogy hogy is találtam rájuk, az is egy érdekes történet, ami utólag már vicces is. Az egyik kollégám, aki szintén home office-ban dolgozik, mesélte egy közös kávézás alkalmával, hogy majd megőrült attól, hogy csöpög a csapja, és addig kutakodott a neten, míg rá nem talált a vízszerelés.net oldalra. Sok helyen írták, hogy ők valóban jó szakemberek, akik megbízhatóak és pontosak. Egész Budapesten és Pest megyében is dolgoznak, akár egy órán belül is házhoz jönnek, ha olyan jellegű a probléma.

Szóval ő mesélte, én pedig valahogy megjegyeztem. De milyen jól is tettem, hisz nem tellett bele sok idő, én is hasonló problémával szembesültem. Sokan mondják, hogy a vízszerelés egyszerű dolog és bele is vágnak abba, hogy kicserélnek ezt-azt. Talán azért alakult ez így ki, mert a víz olyan túl nagy károkat nem okozhat. Azért ezzel is vitatkoznék, de az tény, hogy nem olyan veszélyes, mint az áram, vagy a gáz. Vagy legalábbis nem tűnik olyan veszélyesnek.

Szóval sokan fogják a vízpumpafogót, aztán nekiállnak szerelni, cserélni, mókolni. Én ezzel azért nem értek egyet, mert szerintem a szakemberek értik a dolgukat és ami nekünk egyszerűnek tűnik, az számtalan veszélyt, hibalehetőséget rejt magában.

És gondoljunk csak bele, hogy például kicserélünk egy kis tömítést a csapban. De valamit nem jól csinálunk, jobban meghúzzuk, mint kellene, vagy épp elreped bármi. Megéri? Szerintem nem. Mert aki hosszú távon gondolkodik, az minőségi, így értelemszerűen drágább holmikat vesz az otthonába. És manapság egy csap sem olcsó mulatság, főleg, ha az különlegesen szép, mint például az enyém is. Így számomra sosem volt kérdés, hogy szakemberekre bízom magam.

A vízszerelés.net-nél megtaláltam a legjobbakat, akik garanciát vállalnak munkáikra, akik hosszú évek tapasztalatával rendelkeznek. Akik megbízhatóak, pontosak és gyorsak. Akik a minőségi munkát tartják a szemük előtt, nem azon vannak, hogy minél hamarabb végezzenek egy munkával. Nem csak a vízszerelésben jók, hanem minden másban is, ami vizes dolog.

Így például a fűtésszerelésben, ami szintén egy elég bonyolult és nagy odafigyelést igénylő dolog. Aztán ott van a többi veszélyessé válható, és problémás dolog. Mint a csőtörések. Ezek sem biztos, hogy észrevehetők, sőt, az a gyakoribb, hogy csak a vízszámlából jövünk rá, vagy épp onnan, hogy dohos szagot érzünk, amit nem tudunk mással magyarázni. A csőtörés rettegett dolog, mert az ember ilyenkor azt hiszi, hogy a házának annyi. Hogy mindent szét kell verni, fel kell törni, bontani, aztán már csak a milliós számlák lebegnek a szeme előtt, meg a totál kétségbeesés.

Elárulom, hogy a vizszereles.net csapatának bizony erre is van megoldása. Úgy hívják, hogy csőkamera. És ennek a száloptikás kamerának a segítségével pontosan megállapítható, hogy hol van a repedés vagy a törés a csövekben így nem kell tartani attól, hogy le kell bombázni a házat. Hát ezért választom én mindig a vízszerelés.net csapatát és ezt ajánlom mindenki másnak is.

[Top]