PHP

Blog

Extra méretű női cipőket programoznak a számunkra?

A programozás egy olyan dolog volt, ami már gyerekként is nagyon érdekelt, de hosszú időbe telt, mire rendesen belekezdtem. Persze, mikor először meghallja valaki a programozás szót, biztosan a számítógépes játékokra fog gondolni. A 8 éves énem is ebben a hajóban evezett, viszont nem tudta, hogy miként tudná elérni a célját. Ez az álom pedig álom maradt több évtizedig, amíg rátaláltam az interneten pár oldalra, amelyek segítségével magunktól is meg tudunk tanulni programozni.

Esküszöm, hogy úgy éreztem magamat, mintha újra gyerek lennék, mikor a bepötyögött szövegből egyszer csak egy honlap készült. Lehet, hogy elsőre nagyon absztraktnak tűnik az egész, de úgy éreztem, hogy ez is egyfajta művészet. Mostanában sajnos nincs annyi időm erre a hobbira, de biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó alkalom volt, hogy belekezdtem a programozás rejtelmeit megismerni.

Pontosan így éreztem magamat akkor is, mikor sikeresen megtaláltam az Óriás-Shop online boltot, miután beírtam a keresőbe, hogy extra méretű női cipők boltja. Nem titok, hogy az egyik barátnőmnek különlegesen nagy lába van. Én ezzel nem is látok semmi problémát, viszont nagyon nehezen szokott cipőt találni, amitől mindig szomorú. Éppen ezért meg akartam lepni őt valamivel és ez tűnt a legjobb ötletnek. Az extra méretű női cipők boltja pedig segített megvalósítani a tervemet.

Az Óriás-Shop oldalára belépve nem éreztem azt, amit általában a cipőboltokban. Mivel itt nem kellett hosszú sorokon átkutatva keresgélnem, vagy az eladót kérdezgetnem. A részlegek logikusan vannak elkülönítve, pedig nagyon sokféle cipőt lehet kapni náluk. Mert bizony férfiak is küzdhetnek hasonló problémákkal gyakran és az Óriás-Shop rólunk sem feledkezett el. A legjobb amit tehetünk, hogy mindig megnézzük az oldalon az aktuális ajánlatokat. Ezek segítségével sok olyan akciót találhatunk, amik mellett esetleg elment volna a figyelmünk.

extra méretű női cipők boltja

Ha viszont minket csak az extra méretű női cipők boltja érdekel, akkor egyszerűen csak rá kell kattintanunk a hozzá tartozó feliratra. Ezen belül pedig egy lista fog lenyílni, amelyből választhatunk, hogy éppen milyen célból szeretnénk cipőt venni. Mert bizony márkák és típusok szerint is szűrhetünk. Tehát nem számít, hogy futáshoz, vagy a mindennapokhoz kellene egy nagyméretű cipő, itt biztos lesz valami, ami megfelel a számításainknak.

Az Óriás-Shop másik nagy előnye, hogy az online jelenlét miatt nagyon jó árakkal rendelkezik. Tehát, nem kell kimozdulnunk otthonról és még így is tudunk spórolni. A barátnőm számára pedig ez alapból egy kényes téma szokott lenni, gyakran depressziós is a gondolattól, úgyhogy nagyon örültem, hogy ilyen diszkréten segíthetek neki.

Persze még mindig bennem volt az aggodalom, hogy mi lesz, ha esetleg nem lesz jó a cipő, amit rendeltem. Pedig elég jól ismerem az ízlését is, ezért mertem belevágni – vagyunk ennyire jó barátok. Nos, az online rendelésben mindig ott van ez a rizikó, az Óriás-Shop pedig azzal oldotta meg ezt a problémát, hogy cseregaranciát vállalnak, ha nem jött volna be a lábbeli. Így pedig most már minden kétségem el lett űzve és készen álltam arra, hogy megkezdjem a rendelést.

Ez sem tartott tovább pár percnél. Helyezzük be mindig a kiválasztott termékeket a kosárba, majd adjuk meg a szállítási adatainkat. Zárásnak már csak azt kell kiválasztanunk, hogy miként szeretnénk fizetni. Szerintem ez egy nagyon kényelmes alternatíva egy valódi extra méretű női cipők boltja helyett. A termékek egyébként időben megérkeztek és a barátnőm nagyon örült nekik. Azt mondta a jövőben biztos innen fog rendelni.

[Top]