PHP

Blog

Inspirációból a család kedvence lett

Mostanában készülök előállni egy saját weboldallal, ugyanis elhatároztam, hogy különböző élelmiszereket szeretnék forgalmazni. Természetesen ehhez rengeteg minden kell. A vállalkozásomat már felépítettem, és van is egy kis üzletem, ami jól megy legnagyobb örömömre. De mivel huszonegyedik századot írunk, gondoltam, jó volna felkerülni az internetre is. További problémám igazából ezzel sem nagyon akadna, ugyanis a programozást már nagyon jól kitanultam, a műszaki egyetemre jártam. Őszinte leszek, a kihívás kedvéért is döntöttem úgy, hogy szeretnék online áruházat is magamnak. Szeretném felfrissíteni és egyben le is tesztelni, hogy milyen kihívásokat képes legyőzni programozói tudásom.

A bajom nekem inkább a kreatív részével akadt. Nem igazán volt semmiféle elképzelésem, hogy hogyan induljak el, milyen funkciókat, víziókat szeretnék megvalósítani. Ezért döntöttem úgy, hogy keresek több élelmiszereket forgalmazó webshopot. Nyugi, semmi kopizás, csak ötleteket akartam gyűjteni. Pont egy ilyen keresgélés során fennakadtam egy oldalon, a Pazarshopon.

Legjobban a chili szósz kínálatuk kötötte le a figyelmemet. Ezt azonnal meg is találjátok a https://www.pazarshop.hu/chili-vonat-ajanlasaval-242 linken. Tetszett, hogy ilyen különleges árukat adnak el, meg őszintén egyből eszembe jutott valami jó mexikói kaja. Nyálcsorgatás után magát a weboldalt igyekeztem először szemügyre venni. A villámnézet funkció különösen megfogott, egy egy termékre rátéve a kurzort. Ilyet még egyik oldalon sem láttam azelőtt, és meggyorsítja a választást, mert nem kell külön oldalt betölteni ahhoz, hogy egy rövid termékleírást tudjunk olvasni. Minden esztétikus a webshopon, semmi sem túlcsicsázott és egyszerűen ki lehet rajta igazodni. Amiben irigy vagyok rájuk, az az, hogy összedolgoznak a ChiliVonattal, és tök jó véleményezős videókat tudnak csatolni egy-egy szószukhoz. Ez szerintem egy király ötlet volt tőlük, és a vásárlók számára is hatalmas segítség. A kiszállítás várható időpontját minden terméknél egyértelműen jelzik, és az elérhetőségről is egyből tudomást szerzünk. Ezek a részletek fontosak egy webáruháznál, úgyhogy maximálisan szimpatikusnak találtam az egész felépítését.

Visszatérve, hamar rájöttem, hogy nem csak mexikói kajákról álmodhatok, ha chiliről van szó. A https://www.pazarshop.hu/chili-vonat-ajanlasaval-242 tényleg olyan változatos szószokat kínál, amik bármely kultúra, konyha ízvilágába tökéletesen belepasszolnak. Nem is bírtam ki, hogy ne rendeljek tőlük, és azóta az a helyzet, hogy még a saját termékeinknél is nagyobb sztárok itthon a Pazarshop chili szószai. Már mindenhez tálaltam, sokszor használom szendvicsekhez is. Ezt jegyezzétek! A száraz szendvicseket annyira jól feldobják ezek a szószok, és nem is egy unalmas majonéz egyik sem. Nem meglepő, hogy a fiúk kedvence a magyaros szósz lett, komolyan, imádom a nevét is: Sanyi Bötyár. Próbáltunk már klasszikusabb, de a csípősség miatt mégis kicsit extrás paradicsomos szószt pizzára. Nagyon megszerettük a gyümölcsösebb szószokat is, árulnak mangósat, ananászosat, szilvásat, cseresznyéset… A sült húsokhoz végtelen mennyiséget képesek vagyunk elfogyasztani.

Sokat tanulmányoztam az oldalukat, nem tudom levakarni magamról az irigységet. Mivel a kiszállítás is mindig nagyon gördülékenyen zajlik, ha tőlük rendelünk, ezt a részét is figyelmesen elolvastam a weboldalukon. Mindenről nagyon részletesen tájékoztatnak, és rendkívül segítőkészek, ha valami probléma merülne fel a kézbesítéssel kapcsolatban.

Amit biztos, hogy tanultam tőlük, azok a jó megoldások a webshoppal kapcsolatban, a másik pedig a https://www.pazarshop.hu/chili-vonat-ajanlasaval-242 szuper választéka. Már fejből mondjuk egymásnak a szószok neveit, ha szeretnénk elkérni valakitől, vagy a srácok megkérdezik, hogy az adott kajához ezt vagy ezt tettem-e. Nem gondoltam volna, hogy leadok bármiért az önzőségből a saját termékeinken kívül, de ezt muszáj voltam elmesélni nektek.

[Top]